árthat a babának, ha plédbe tekerve alszik éjjel-csípőficam, gerincbaj, bölcsőhalál, bármi?
Én 38 éve voltam kisbaba. Anyukám mesélte, hogy a gyerekorvos néni valami eszközzel, undorodva piszkálta arrébb a pólyát (akkor még nagy divat volt), hogy "minek ez a gyerekre?"
Nem is használta anyu aztán.
Én sem használtam. Body, rugdalózó, két takaró vagy egy paplan. Bőven elég, és még mozogni is tud, amennyire persze tud...
hogy érted,hogy nem tud mozogni?
a lába már nincs erősen bebugyolálva,fel is van neki húzva,tehát ott tud mozogni,és a karját is tudja,tehát még az én karom is nagyjából lefér,csak nem tudja magát fejbe kólintani,szóval azért vmennyire tud mozogni
inkább az a bajom,hogy van még egy réteg alatta a feje viszont így egy réteggel lejjebb van,de ha belegondolok a hálózsáknál is ez van
Csakhogy a baba kicsit törékenyebb, mint egy kamasz vagy felnőtt ember, aki hálózsákban alszik.
Nem véletlenül kell teljesen vízszintesen fektetni a babákat.
De nyilván mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
A babáknak is van hálózsák, nem csak felnőtteknek és kamaszoknak. :)Ezt a részt nem is értem.
Szerintem attól, hogy egy réteg van a baba alatt, nem lesz semmi baja. Nekem is ajánlották a betekerős módszert, hogy ne ébredjen fel a kisfiam a keze mozgására. Az már más kérdés, hogy hiába tekertem be, háton akkor sem aludt jól.
És csak halkan jegyzem meg, hogy én 6 hetes korától hason altattam, szigorúan légzésfigyelő mellett.
2. vagyok.
Talán 2 hónapos koráig altattam így. Ő is kapálózott és felébresztette magát. Mondjuk én nem háton, hanem oldalt altattam, mert sokat bukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!