MIben hoznátok haza a kórházból két hét múlva születő babát?
Második babám de szégyen nem szégyen,itt állok tanácstalanul,hogy milyen ruhát pakoljak be!Első babám májusi volt akkor már nem kellett overál!
Autóval jövünk haza amúgy!Várom a tanácsokat!
body, rugi, rá egy bélelt overall
beleteszitek hordozóba, és betakarod még egy takaróval, az autóban ha meleg van, a takarót leveheted.
szerintem
Tudom, hogy már nem divat a pólya... már akkor sem volt az, amikor én szültem...
Én mégis abban vittem haza, és az első pár héten abban volt... esetleg érdemes lenne elgondolkodni rajta.
Sokkal könnyebb ráadni, alá elég egy kising, vagy body...
Tökéletesen tartja a gerincét, mégis tud benne rúgkapálni, amennyire szükséges az első hetekben.
Sokkal könnyebb pólyában szoptatni.
És mellé elég egy sapi, és egy pléd. Mondjuk ehhez már mózeskosár kell (akár 3 funkciós babakocsiból), egy sima hordozóba nem fér bele.
Köszönöm!
Igen én is így gondoltam:body,rugi,overall meg persze sapka,az overall pedig kapucnis!
Pólya nem jöhet szóba mert hordozóba hozzuk haza abban meg nemtudom bekötni de amúgy én is pólyapárti vagyok és abban is lesz az első pár hétben.Nem is tudom miért nem divat már az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!