Mit tegyek? Adjak a babámnak tápszert?
szia
Lehet én vagyok tudatlan, de én úgy tudom, hogy akkor is kell szoptatni ha kisebesíti. Én is voltam így vele és elmúlt. Adj neki nyugodtan tápszert, ettől a kis időtől amíg gyógyul a cicid, nem fog a melltől elszokni. Az én babám kettő hós, de már az elejétől kap tápszert és cicit is. Edzésben tartom, így nincs probléma a szoptatással sem. Eszik ebből is meg abból is. Sok sikert!
én úgy tudom nem lesz semmi baja ha egy pici vér is bekerül a szervezetébe, ki fogja kakilni. De több esetről is hallottam már amikor anyuka végig egy mellből szoptatott, és elég volt a kicsinek. Szóval ha nem akarod abból szoptatni, próbálkozz az egy cicivel, pár nap alatt be fog állni a termelés az igényeire. Addig ha nagyon éhes, pici tápszert adhatsz hozzá, de ne sokat. Ne lakjon jól vele, csak ne maradjon farkaséhes.
Viszont ha 3 és fél hónaposan véres a mellbimbód, akkor vagy nem jól szopik, vagy nem jól fejsz. Kérd ki mindenképp szoptatási tanácsadó véleményét, mert ha valamelyik technika nem helyes, akkor ez a probléma újra és újra elő fog fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!