Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Puki es haztartasi daralt...

Puki es haztartasi daralt keksz adhato 6 hos korban?

Figyelt kérdés
Van ket foga.
2013. jan. 5. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Pufi?

Ha nem sós nagyon, akkor igen.

A keksz meg cukros, én nem adnám az biztos. (Ja, és glutén, de ha be akarod vezetni vagy már bevezetted, akkor ok.)

A kölesgolyó a legsemlegesebb, meg a buláta. Az enyém szereti. (7 hónapos, háztartási kekszet 9-10 hónaposan szoktam adni csak)

2013. jan. 5. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha 21 foga lenne, akkor sem adnék 6 hónaposnak ilyet!

A puki a kukinak is ismert puffasztott kukorica akármi lenne?

Háztartási keksz helyett babakeksz. Ha nem akarod a horror áru Hipp, stb kekszeket, akkor a Detkinek van bio babakeksze, olyan 400 ft körül van, ráadásul pont olyan az íze, mint a háztartási keksznek. Nem mállik azonnal, úgyhogy lehet fogdosni, nyálazni.

2013. jan. 5. 14:47
 3/9 A kérdező kommentje:
igen,a pufira gondoltam.?
2013. jan. 5. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem adnék, mert egyikben sincs semmilyen hasznos tápanyag.
2013. jan. 5. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a babakekszet adom a 8hó-s fiamnak. Egyszer adtam neki a pufit, hát az volt az első és utolsó, mert odaragadt neki a szájpadlására, és öklöndözni kezdett tőle. Azóta nem is adom neki. Jól rám ijesztett.
2013. jan. 5. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:

A legújabb ajánlások szerint 6 hónaposan kell bevezetni a glutént. És pont háztartási kekszet gyümölcsbe elkeverve, ezért az mehet. A pukit nem adnám, mert borzasztó sós, szerintem.

A fogak száma mindegy. :)

2013. jan. 5. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy ki ajánlja és hol lehet erről olvasni, hogy a glutént háztartási keksszel kell bevezetni? Én még ilyet nem olvastam és nem hallottam.
2013. jan. 5. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 4,5 hónapos, a védőnő és doktornő javaslatára nap negyed háztartási kekszet összetörve,anyatejben áztatva adok neki. Ez valami újdonság,hogy a baba szervezete minél előbb találkozik a gluténnal,annál kisebb a valószínűsége a allergia kialakulásának.
2013. jan. 6. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a doki és a védőnő mondta, hogy egy fél háztartási kekszet turmixoljak a gyümölcse közé, a glutén végett. 5hó-s .
2013. jan. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!