2,5hónapos kis lányom eddig kibírta hogy csak 1szer kel fel enni. De az elmúlt 2napban van hogy 3szor is fel kel! Miért van ez? Napközben is kibírta a 3órát most csak 2
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 09:52
1/4 anonim válasza:
Nem lakik jól este. De lehet, hogy nem éhes, csak melege van, azért kel fel. Adj neki evés helyett teát.
2/4 anonim válasza:
Én ilyenkor cumival visszaaltatom! Tudom jól a napközbenekből, hogy mennyit bír ki kaja nálkül, így este úgy fekszem le, hogy a számolt idő előtt már kelne, akkor nem kap csak cumit :) ha minden kelésekor etetném, egész éjjel fent lenne :) Mi 3 hónapos korunkra értük el, hogy átaludta az éjszakát, pont szentestére :) Két éjszakát is átaludt, utána meg felkelt éjjel...hát nem kapott enni, visszaaludt és már csak reggel 8-kor eszünk!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem megy a cumi vissza altatás próbáltam.kiköpi.Sztem a tejem sem kevés mert magától hagyja abba az evést!
2013. jan. 4. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!