Pöttyös pofi, lehet a mi tusfürdönktől?
Figyelt kérdés
MÁr lassan másfél hete pöttyös a kislányom arca, nyaka, lehet attól a tusfürdőtől amit mi használunk ,Vagy ennyire nem marad meg a bőrön, hogy nála allergiás reakciót váltson ki! Elocomos kenőcsöt írt fel rá a doki!2013. jan. 3. 20:28
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős a Baba? Milyen mosóport, öblítőt használsz, volt váltás?
2/9 A kérdező kommentje:
5hetes! Nem váltottam semmit! Ahol ruha van ott nincs pötyi, csak a pofiján és a nyaka kicsit! Azt mondták, hogy a tejcimtől lehet, de annak ennyi idő alatt azért halványulni kellett volna már nem? Ezért gondoltam már arra, hogy talán amivel mi fürdünk (johnson) az okozza talán, mert ugye szopinál hozzáér a bőrömhöz
2013. jan. 3. 21:18
3/9 anonim válasza:
Előfordulhat, bár kicsi az esélye. Sajnos az általatok használt tusfürdő amúgy is gyakran okoz érzékenységet, allergiát a babáknál, egy próbát megér a váltás.
Esetleg olyan, általatok viselt ruhával ruhával érintkezik a bőre, ami ilyen reakciót vált ki.
Az anyatejre nem lehet allergiás(hacsak nem éjjel-nappal epret eszel mondjuk valami diófélével, de ezt nem hiszem)
4/9 anonim válasza:
Nem eszel sok tejterméket, iszol tejet, eszel mogyorót szójával és csokival, gondolom :)
Nem tudok így hirtelen én se másra gondolni, mint a tusfürdőtökre. A Johnsons amúgy is elég vacak, fürödjetek natúr szappannal :) Én most fedeztem fel a mannaszappant és ájulat, hogy mennyire jók! És 0 vegyszer.
1.
5/9 anonim válasza:
Egyébként az én Fiam is pötyis volt sokáig, azt mondták, hogy a hormonoktól is lehet (az enyémektől :))
6/9 A kérdező kommentje:
Egy hete egyáltalán nem eszem tejterméket, mégsem múlik, nagyon odafigyelek arra mit eszem! Ruhákat ugyanazzal mosom, így már nem tudom másra gondolni vagy a hormonok, vagy a tusfürdő, de váltani fogok aztán meglátjuk! Neki vettem ezt a johnsont, de mondta a védőnő, h csak gyógyszertárival fürdessük, ezért gondoltam elhasználjuk mi! De megy a "kukába" azt hiszem!
2013. jan. 3. 22:23
7/9 anonim válasza:
remélem hamar elmúlnak a pöttyei szegénykének!
1-4-5
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap kiváltottam a krémet, elkezdtem kenni, már mára jelentős a javulás! A nyakáról, homlokáról teljesen eltűnt!
2013. jan. 4. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!