Anyukák! Ti hogy szeditek ki a baba ruhából a szép aranysárga baba kakit? Valami jó tipp. Ha van időm akkor ha gyorsan fürdetés és átöltöztetés után kisúrolom! De ha nincs erre idő? A beáztatás sem segít
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 13:54
12/18 anonim válasza:
anyatejes, 2 hónapos babám tegnap esti kakifoltja után nem áztattam, csak bedobtam tegnap este a szennyesbe a kis bodyt. Ma délelőtt mostam, Tomy Baby folyékony mosószert használok, 60 fokon. Direkt megnéztem most és semmi nem látszik a foltból.
13/18 anonim válasza:
Szerintem anyaga is válogatja, nekünk például a vanish egyáltalán nem szedte ki. Én a fehérekre kloroxot öntöttem, az tényleg kiszedi, a színesből is,de akkor rögtön fullosan ki kell mosni belőle.
14/18 anonim válasza:
Fehérhez flóraszept vízzel hígítva, de viszonylag töményen. Színesre töményen folttisztító (vanish)+sikamika.
15/18 anonim válasza:
Én ilyet használok: Aktív oxigénes fehérítő (nátrium-perkarbonát). Beáztatom a ruhát egy éjszakára, kiszedi a kakifolttól kezdve az egy hetes kakaófolton át a csokifoltokat is a ruhából. A színesből is. És a színesnek nem fakítja a színét. :)
16/18 anonim válasza:
kedves utolsó!Ezt a nátrium pekarbonátot hol veszed?patikában?mennyibe kerül?
17/18 anonim válasza:
Itt veszem, 1500ft/kg. Eleinte mannaszappanéktól vettem, de az dupla árban van, úgyhogy kipróbáltam ezt és ugyan olyan hatásos. Én mondjuk csak áztatáshoz használom, eddig minden foltot kiszedett. :) Kb egy hónapig elég ez az adag.
18/18 anonim válasza:
huh itt már mindent leírtak külön külön, de nekem a clorox áztatás jött be utána mosószappannal dörzsizés és végül mosógép. Eddig bevált. De óvatosan színes ruháknál a fehérítőkkel, nagyon picit tegyél bele, nehogy kivegye a színét, no meg benne marad mosás után a fehérítő szaga is amit momentán az Én babám utál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!