3/21 anonim válasza:
én is akartam kiváltani egy 2 hete
és a gyógyszerész mondta a páromnak, hogy nem is nagyon szokott lenni
gondoltam félreolvasta a dokink írását
de akkor lehet nem
4/21 anonim válasza:
A kérdező arra gondol hogy eddig országos készlethiány volt.
5/21 anonim válasza:
állítólag még nem mert az én párom sem kapott!
6/21 anonim válasza:
Én 2 hete vettem simán volt. Elötte is rendszeresen vásároltam, mivel náálunk nem csak a gyerek szedi és mindig volt.
7/21 anonim válasza:
En s venni akartam, mar kb 2 hete probalkozunk, de meg nem kaptunk. Probaltuk Pesterzsebeten, Soroksaron, Szigetszentmikloson. Az egyik patikaban a holgy azt mondta, hogy elvileg a heten kapnak.
Tegnap volt 2 hetes a kislanyunk, ugyhogy remelem lesz:))
8/21 anonim válasza:
Sosem tapasztaltam, hogy ne lenne, pár hete vettem én is. Keress fel egy másik patikát!
9/21 anonim válasza:
Off- ha nem kapsz akkor a brendonban van VITA-D vitamin. Ugyan az csak olivaolajban van feloldva és a kis kapszulákat ki kell lyukasztani és odaadni ennivalóba vagy kiskanálla. Újszülőtt kortól adható szintén... Drágébb! egy havi adag 2e ft... de, ha nincs más akkor jó. Én mikor elfogyott az első fél évesen le is váltottam, mert nagyon megszerette a kislálányom és ennivalójába tettem bele így megdte a zöldséget is.
10/21 anonim válasza:
Zuglóban is hiánycikk. Február elejére ígérik. Ma kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!