Van valakinek Coletto Aveo babakocsija?
Nekünk Autin Coletto 4in 1 van.Jó, csak pl.:a hordozót már kezdjük kinőni. Nagy a baba, most 3 hós és 68 cm.A mózeskosárban is ha beöltöztetem már nem is bír megmozdulni sem.Szerencse, hogy nem szeret annyira sétálni, így nem nagy kár érte.Nagy a nappalink és ott tologatom benne. Sajnos, nekünk a nagy baba miatt nem vált be, de még szeretnénk kistesót így nekik majd jó lesz.MI a kis mérete és az összecsukása miatt vettük meg.11 éves Opel Corsánk van, így kicsi volt a helyünk. Karácsonykor vendégségbe mentünk és a lecsatolt mózesban altattam, és most először elaludt benne.
Ha tehetném, vennék hordozó nélkülit és egy márkás 15 kg-ig jó hordozót.
Szia!
Mi az első gyerkőcnek vettük 6 hónaposan. Most 4 éves, de karácsonykor még simán belefért (a játék kedvéért), pedig nem kicsi.19 kg. Most a kicsi 4 hós, és már most abba teszem, ha anyuval megyünk sétálni. Teljesen dönthető, jól irányítható, és nagy a bevásárló kosara. Én imádom!!!!!!Nagyon strapabíró, és emlékeim szerint 15 kg-ig terhelhető!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!