6 hónaposan lehet kapni tejberizst és abban is van sovány tej, tejet meg mégsem ihat még forralva?
Én még nem láttam tejberizst 6 hós ajánlással....
Tejterméket 1 éves kor után lehet bevezetni
Én 7 hósan adtam neki :) Ja és hozzáteszem 6 hós koráig csak szopizott!
lelehet pontozni,de szerintem is fel van fujva ez az egész,én már 4 hónaposan ettem tejberizst és tejbegrizt is,és a fiam is eszik,és eddig nem volt vele gond,inkább ez mint a mesterséges tejbepapik :)
én sem láttam még 6 hónaposnak való tejberizst, de viszont csináltam már a lányomnak és nagyon szereti, és nincs baja tőle. Először tejpéppel készítettem(5hónapos volt), majd rendes tejből(pár hónap múlva) amit higítottam vízzel(1/3tej,2/3 víz), amikor langyos volt, tettem bele gyümölcsöt.
Azért nem jó dolog a régi időben történt étkezési, hozzátáplálási szokásokat összehasonlítani a mostanival, mert akkor a tehén tényleg legelt, "tiszta" volt a teje, ma meg össze-vissza tömik mindennel őket, és ez a tejben mutatkozik meg a legjobban. Minden mással ugyanígy van, a húsokkal, zöldségekkel.... Több a permetszer,szmog és egyéb szennyeződések,amik régebben nem voltak, vagy csak kis mértékben. A bébiételgyártó cégekről meg nem is bezélve.. lehúzás! Babavíz, allergén anyagok kivonása,cukor nélküli termékek??? Na persze!!
Egy ismerősöm élelmiszerelemzőként dolgozik, hadd ne meséljek... Én saját magam készítem el a babám ételeit, és inkább egy idős nénitől veszek a piacon, mint egy hiper-szuper nagyáruházban, főleg ha nem is Magyar terméket forgalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!