Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a légzésfigyelőről? Van vkinek ilyen. Tapasztalat? Jó?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 2. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos, hogy 2 érzékelő lapja is legyen különben nem fogja az egész kiságy felületét érzékelni. Én egy angel care 401-est vettem annak idején. Igaz mi 4 hónap után már vele aludtunk (lebetegedett és a doktornőnk azt mondta aludjak vele, ha tehetem, mert ha befullad gyorsabban intézkedhetek mint a bébiőr riasztására, aztán meg átszokott rá. Tehát még 1 éves koráig megtartottuk ugyan de csak 4 hónapos koráig használtuk. Később több mint a feléért eladtam így összességében nem is ,,költöttem rá sokat". Nagyon megbízható volt és egyszerű a használata. Nem elemes, elem csak azért van benne ha áramszünet lenne akkor váltana át. Mindent jelez (még beállíthatod hogy a baba szobában levő hőmérséklet minimum és maximum mennyi legyen különben azért is csipogna, ha nem megfelelő, kattogó hangot is lehet beállítani minden egyes mozgás érzékelésnél. Éjjeli fény funkciója is van ami egyből megnyugtatta az én pici 4 napos kislányomat amint a kórházból haza jöttünk.)! Jó volt tényleg, azt igazán tudom ajánlani. 36e ft volt mikor én vettem és 20-ért adtam el. Tehát kb ennyibe volt mint amit te nézel most és ez egyben bébiőr is ami aztért jó, mert külön később CSAK bébiőrként is használható (egyben is használható légzésfigyelő+b.őr és külön csak légzésfigyelőként is). Mi eredetileg a külön alvást akartuk megcélozni külön gyerekszobába. Így ezért is akartam a bébiőröset, mert azt ugye tovább tudod használni annak. Persze az együtt alvás miatt így ezért is feleslegessé vált és a gyerek szoba ma már csak ,,játékszoba". (Azért meg vannak az együtt alvásnak is az előnyei így utólag nem bánom)
2013. jan. 2. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem ilyen van!!én meg vagyok elégedve vele
2013. jan. 2. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából 2.babám de az elsőnél nem volt..Most gondoltam h lehet kéne venni!! De sajnos mi nem tudunk 36 ezerért venni!
2013. jan. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!