Valami szuper jó popsikrém és popsitörlő?
Szia!
Én lánykám ekcémás.Ugyan ilyen volt a nunija.
Legjobban a pampers pelust és popótörlő szerettem.könnyű vele pelusozni,popót törölni.
De ha elolvassátok az összetevőket minél márkásabb annál rosszabb.Rengeteg allergizáló anyag van benne sajnos .
Több teszt alapján ahol alaposan meg is indokolják mimiért rosz a legkevésbé allergizálónak a dm sensitivet rossman sensitivet és a tesco sensitivet írták(utolsón én is csodálkoztam).A legrosszabb pontokat a nivea meg a pampers kapta.
Pelust pedig klor mentesen fehéríteet ,latex menteset kell keresni.A börgyógyász bio pelust moltex ökot vagy dm ben kaphato natur pelust ,vagy moshatót ajánlott.
Mosni nem igazán szerettem volna a pelust így eldobhatót választottam.
dm popotörlővel letörlöm tisztára egy textilpelussal szárazra törlöm és dm bio pelust adok rá.
Ezeket betartva megszünt a lányom ekcémája:-)
Szia!
Az én kisfiamnak nagyon érzékeny a bőre, csak a babés tusfürdő nem irritálja a bőrét... nekünk a neogranolmonos popsitörlő, és a tiszta shea vaj vállt be. A sudocream se volt jó..l remélem segítettem! Szép nyarat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!