Mostanaban szult anyukak, nektek is beszologatnak hogy koverek maradtatok?
Nekem szerencsére a párom nem, de anyám, a húgom is folyamatosan. Pedig vékony alkat voltam/ vagyok is. Csupán nagy maradt a hasam, mivel majd 4 kilós gyereket szültem.
Húgomnak még nincs gyereke, és mikor visszavágok neki, h kíváncsi leszek, ő h fog kinézni szülés után, még én vagyok a bunkó...
Igen...a ferjed nem helyes ha emiatt piszkal!
En nagyon alacsony vagyok es szultem egy kozel 4 kg-s gyereket! Gondolhatod! Soha nem voltam vekony inkabb az a kis toltott galamb fajta de amiota megszuletett a kisfiam a testem total mas lett. 2 eves a gyermekem, jarok tancolni ez zumbazni, de nem adtam le egy dekat sem! Jobban vagyok fizikailag az biztos es az nagyon jo! De tudod mikor latom magam a studioban elszomorodom. Aztan jon a ferjem ez azt mondja: en csinaltam ezt veled. Ez volt az ara a csodanak - es ez jol esik nagyon.
Nem vagy bunko a hugoddal szemben. Hulye kis pitsa. De anyud es a ferjed igazan befoghatna!
koszi a valaszokat. Masodik baba, tobb, mint 20 kilot hiztam most is. De az elso babaval nagyon hamar lement, sport es dieta nelkul. Mindegy, csak rosszul esik, hogy az elso megjegyzese mindenkinek az, hogy milyen kover maradtam.
A ferjemtol esik rosszul nagyon. Meglat a tv-ben egy disznot es azt mondja h olyan leszek, meg ne egyek annyit, meg egy baba maradt a hasamban..... naponta tobbszor beszologat.
Ne hagyd magad. Kérdezz vissza, hogy és akkor mi van? Maga egyből leadta?
Tavaly kisfiammal voltam így, kb 20 kilót híztam, majd 80 kiló lettem, és nagyon nehezen ment le, illetve nem is próbáltam addig leadni, amíg szpoizott, kb fél évig. Idén év elejére siekrült visszafogynom, és egyből terhes is lettem ikrekkel. Most 3 hetesek, velük 12 kilót szedtem fel, szülés után 7 kiló jött le, és 2 hét alatt a maradék 5 is, szóval 3 hét elteltével az eredeti súlyomnál vagyok, én is meglepődtem, ennyire más minden terhesség. Ne hagyd magad! Most szültél, mit várnak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!