Kész rémálom 7,5 hónapos kislányomat pelenkázni. Van ötletetek, hogy mi a teendő? Bővebben lent
7-es vagyok...
Akkor van egy rossz hírem :D
Pár hónap, és elindul... lesz, hogy leveszed róla a pelenkát, ő meg vigyorogva megindul a szoba másik sarkába...
Na az aztán a jó buli ;)
Nálunk is ez a helyzet, de a lefogás és az erőszakoskodás csak ront a dolgon (mert én is úgy próbáltam kezdetben leszerelni naívan), úgyhogy nálam a tuti fegyver a humor :)
Persze néha nehéz erőt vennem magamon, amikor az idegeimen táncol, de ha grimaszolok, megnevettetem mondjuk azzal, hogy amikor szökésben van megpuszilom a pociját, vagy bohóckodva megtornáztatom a lábait, az mindig lecsendesíti pár pillanatra, figyel, nevetgél, addig gyorsan rányomom a tépőzárt, megigazítani persze már hason, így-úgy kell, de így legalább nincs sértődés, és hamar végzünk :)
13. vagyok
Hát nem mondom, hogy tökéletes munkát végzek puszilgatás közben, de azért a tépőzárat rá tudom nyomni, a lényeg, hogy valahogy álljon meg rajta a pelus, utána megigazítani már egyszerű bármilyen pozícióban :)
Hehe. Bocsi :)
Én röptében pelenkázom a fiamat... :D Van, hogy ölben, van, hogy úgy, hogy áll.
Én állva pelenkáztam ilyenkor , együtt viccesen. Megállt az asztalon ,én leültem a székre ,Ő a fejembe kapaszkodott ,puszit nyomtam a pocijára és berregtem .Pelust kihajtottam ,lába közé tettem az öntapadót lehúztam és a hasijára (igen a kis bőrére ragasztottam -nem nem fáj,nem nem irritálja) Majd elöl is felhúztam a pelust és felhúztam a hasiról az öntapadót ,alá hajtottam a pelenkát és kész.
Volt hogy billeget a bébi de mindig ott volt a karom ,sokkal nagyobb biztonságba volt mint a pelenkázón.3 alkalom után imádta adta a pelusát .Az a lényeg hogy ne kapj idegrohamot hanem kezeld játékosan.Nem rossz Ő csak a mozgásfejlődéssel jár ,ha lefogod akkor még be is pipul.
Esetleg van ilyen belelépős bugyi pelenka, el fog múlni ez a korszak ,csak túl kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!