Nektek volt olyan, hogy 2 név között vaciláltatok és késöbb megbántátok, hogy nem a másikat választottátok? Mi tévő legyek? Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Nem akartunk 2 nevet,mert hosszú a vezetéknév...minden nap eszembe jut ez az egész,sőt ma már 1 x a másik nevén szólítottam. :( szerintetek normális vagyok?2012. dec. 28. 17:32
11/21 anonim válasza:
Megmondod, hogy milyen nevekről van szó? Szerintem az jó megoldás lenne, hogy megkapja az új nevet és a régi pedig a 2. lesz.
12/21 anonim válasza:
A nevekre én is kíváncsi lennék. A helyedben biztosan át anyakönyveztetném, ha ennyire "fájna a szívem" a másik név miatt, főleg ha az jobban is illik rá.
13/21 anonim válasza:
Ha megváltoztatod, a születési névhez mindig oda kell majd írnia azt, ami most a neve. Lehet, hogy neki ez fog tetszeni, és mérges lesz, hogy miért változtattátok meg. Mondd el a neveket, nem lehet olyan szörnyű! Amúgy én is úgy érzem, hogy nem a megfelelő nevet adtam neki, most sem tetszik, de már megszoktam.
14/21 A kérdező kommentje:
Ami most van neki,nem szeretném leírni,mert félek,h valakitől kapnék negatív kritikát és akkor az nagyon nem lenne jó,de elég szokványos névről van szó. amit szerettem volna az az Izabell.
2012. dec. 28. 18:53
15/21 anonim válasza:
Annyira kíváncsi vagyok a kislányod nevére. Mondd el légysziii :))
16/21 anonim válasza:
Tényleg szép az Izabell, nekem is tetszik.
17/21 anonim válasza:
az első vagyok csodaszép név az Izabell így a nélkül különösen :)
18/21 A kérdező kommentje:
Igen nekem is tetszik!Beszéltem a férjemmel,nem bírtam ki míg hazaér.Nem nagyon akar hallani róla,hogy átírassuk a nevét.Azt mondta,hogy a sors akarta így és azt is tudni kell,hogy amikor megtudtuk,hogy kislányunk lesz,akkor első névnek az a név merült fel amit végül megkapott.Ezt is mondta,valahol igaza van. És lehet,ha átanyakönyveztetnénk idővel megbánnám....
2012. dec. 28. 20:38
19/21 anonim válasza:
Nem teljesen értem?
Van egy hosszú vezeték név, egy elfogadott kereszt név és a vágyott Izabell név?
Mert akkor nem kell semmit tenni csak a 2 keresztnevén szólítani,akkor is ha hosszú .Nálunk az oviba a gyerekek teljes néven mutatkoznak be és van aki a 2 at használja. Ha csak 2 neve van akkor meg írasd be 2 keresztnévnek és szólítsátok így. A gyerekeknek kis millió beceneve van ,az sem zavarná ha apa így anya úgy hívná ;)
20/21 A kérdező kommentje:
van egy vezetékneve és 1 darab keresztneve. De én az Izabell keresztnevet szerettem volna neki.
2012. dec. 29. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!