Ha május végén született a babám, akkor a betöltött 4. hó után adható bébi ételeket és italokat szept. Végétől adhatom neki?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:37
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,tudom hogy elég hülye kérdés volt,csak már összezavartak.
2009. aug. 25. 10:42
3/7 anonim válasza:
Adhatsz neki gyümölcsöket és főzelékeket is,nem feltétlen kell bébiétel mindig.
4/7 anonim válasza:
igen, akkortól, nagyjából. de ha mondjuk anyatejes, akkor szerintem felesleges ilyen gyorsan nekiesni a bébiételeknek, én inkább hagynám a hozzátáplálást 6 hós korig. kóstolhattok gyümileveket, hogy szokja az ízeket, de nem kell rohanni sehova:-) Ha tápszeres, akkor nyugodtan lehet kezdeni a gyümiket. sőt, akár előbb is, ez az én véleményem. Az én fiammal én 3.5 hósan elkezdtem gyümilevet kóstoltatni orvosi tanácsra, mert nagyon szépen fejlődött. ahogy a tejem csökkent, a doki mondta, hogy azt az egy étkezést inkább próbáljam kiváltani, amire tápszert kellene pótolnom. így is tettem, nagyon ízlett a gyerkőcnek mindenféle kaja:-) most már egy éves, és mindenfélét eszik már.
5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is az orvos ajánlotta,főleg a gyümileveket a kaki miatt mert kicsit nehezen akar jönni a maltofer miatt
2009. aug. 25. 12:06
6/7 anonim válasza:
Mi most próbálgatjuk a bébiételeket, azért vannak érdekességek a 4 hónaposnak adhatók között, pl. a cukkini kukoricával... A cukkini ok, de a kukorica teljesen kikészitette a 4.5 hónapos kisfiamat, de amúgy sem szokás ilyen korán adni. Szóval azért gondold végig, mi van bennük, nézz meg egy hozzátáplálós listát is, mivel érdemes kezdeni, folytatni.
7/7 anonim válasza:
így van, én is azt mondom, mint az előttem szóló. mindenképpen nézz egy hozzátápis listát, ne hidd el a bébiétel gyártóknak, hogy mindent ehet, amit beletesznek. néha csinálnak olyan kajákat 4 hós kortól, ami nem éppen tesz jót még a gyomrának. egyelőre inkább csak gyümilevek, gyümipépek jöjjenek, azok közül se mind, egzotikus gyümölcsöket egyelőre ne adj neki, azzal ráérsz. főzelékeknél krumpli, sárgarépa az első, egyelőre csak ezeket kóstoljátok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!