Ajánlanátok hordozòkendőt?
Nekem is van Liliputi rugalmasom, és szintén szerettem, de nekem nyáron hordhatatlanul meleg volt (az összes rugalmas, főleg mert azzal csak többrétegűt lehet kötni).
Én egy sima Nandu-t vettem a vateráról használtan 3.000-ért, az melegben nekem jobban esett. A Nandu különben nem a legjobb minőség (az én kezemben több mint 10 különböző márkájú/anyagú hordozókendő is megfordult, szóval van összehasonlítási alapom), de én szerettem.
Nekem Nandu van és szeretem nagyon, de ha lesz még gyerekünk, egy Zsömbire beruházok. Szerintem használt kendőt vegyél, mert az már be van törve és persze olcsóbb is :)
Egyébként sok helyen lehet bérelni is kendőket!
Használt betört kendőtvegyél!
Én a dydimost vagya lanát javaslom,ha rendszeresenhordozol/nál!
Nekem az elsővel egy amazonasom volt, (megegykölcsönnandum) hát mikor kipróbáltam a másodikkal egylanát/dydimost ég és föld a különbség!
Mondjuk a 7 hós 10 kilósomat csakkendőbenhordom,nem hasznlunkkocsit!A nandu durvaezekhezképest
Betört, használt Didymos szövött kendőt ajánlok:). Mekkora vagy? A méret miatt kérdezem.
Ha személyesen tudsz találkozni az eladóval, akkor betört Nandu is jó lehet, de azt mindenkép tapogasd meg vásárlás előtt, nagyon ingadozó a puhaságuk.
Ha egyetlen hordozót szeretnél használni újszülött kortól tipegő korig, akkor szövött kendőt ajánlok elsőre is. Ha könnyebben kezelhetőt szeretnél a picurkához, majd később, mondjuk hátra tételhez másik hordozót, akkor elsőre egy karikás kendőt, majd később ráérsz beruházni "hosszú" kendőre.
Ha van kedved, akkor ezeket a cikeket olvasd el:)
1. a kendők szövéséről(miért nem mindegy, miből van):
2. újszülöttek hordozásáról:
3. újszülött szövött kendőben:
4. újszülött karikás kendőben
5.miért függőlegesben hordozzunk:
Szerintem az összes megkötős hordozókendő használható újszülött kortól (rugalmas és a szövött is) Itt inkább a használhatóság maximuma a különbség. A Liliputi rugalmas nagyon jó újszülötthöz, de csak 6-7 kilóig használható. A JMBB szintén jó újszülött kortól asszem 18 kilóig (?), de az egy picit melegebb nyáron, meg drágább is (újonnan), mint a Liliputi.
A szövöttekből sztem a legolcsóbb a Nandu. Jó kendő, masszív, tartós, megbízható, de ebből jó alaposan betörtet kell venni, különben kezelhetetlenül merev az anyaga. Vastagabb is, mint a drágább kendők, de nem biztos, hogy melegebb.
A drága kendők között sokféle van, ami nyárra, kicsi babához való (gézkendők pl, vagy selyemkendő).
Szóval igazából elég nehéz kérdést tettél fel :-D Olcsó is legyen, meg sokáig is lehessen használni, meg szellős is legyen... Szerintem válassz két feltételt a háromból, úgy már megtalálod, ami kell ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!