Használt vagy új cipő?
Én biztos nem spórolnék a baba cipőjén.Használtat semmiképp hiszen az már valamennyire ki van taposva..
Nézz utána a neten a nagyon olcsósztem nem jó minőség viszont nem is kell megvenni a legdrágábbat, a középkategória megfelel.
Én ismerősöktől több olyan használt kisszandit/cipőcskét is kaptam, ami alig-alig volt a gyerekek lábán, mert mire belenőttek, kiment a szezonja. Egyáltalán nincsenek kitaposva/megkopva, így nyugodt szívvel adtam rá a lányomra.
Jól is jöttek, mert újat egyáltalán nem tudtam volna boltban venni neki :(
Viszont vaterán lőttem eredeti dobozos, vadonat új kiscipőt is féláron. Érdemes ott is körülnézegetni, ha van időd guberálni és esetleg a ismerősöknél is körbekérdezgetni.
Amúgy 11 hósa lányom, most indult el. Most őszre van egy magasszárú zárt cipője + egy zárt félcipője + gumicsizmája, mert imádja a pocsolyákat. Télére szerintem még beszerzek egy kiscsizmát is a meglévő bélelt bakancs mellé, hogy legyen váltás, ha épp tönkreázik.
Csak újat vennék, szerintem a baba, nagyobb gyerek legfőbb ruhadarabja a cipője, nagyon sok múlik ezen.
Ha nem lesz rá keretem, akkor eggyel kevesebb ruhát veszek neki + magamnak + kihagyok egy fodrász, így meglesz a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!