9 hónaposom minden étkezésnél még kap anyatejet. Főzelék után csak olyan szomjoltónak. Így kell adnom neki vizet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 22:12
1/5 anonim válasza:
Ezzel én is gondban voltam, mert a Fiam állandóan cicizett, bár korán kezdtem a hozzátáplálást. Ő is kért cicit minden evés után, én a saját megnyugtatásomra étkezések között kínálgattam sima vízzel, úgy voltam vele, hogyha szomjas, fog inni. Volt, amikor ivott, volt, amikor nem ... (Hozzáteszem, Ő a mai napig nagy cicis, pedig már mindjárt 20 hónapos, úgyhogy vizet, teát, gyümölcslevet még most se sokat iszik ...)
Szerintem kínáld Te is a kicsidet, aztán meglátod :-)
2/5 anonim válasza:
igen, kell. Ha már kap szilárd táplálékot akkor a víz is szükséges.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam is ennyi idős. Ő is nagy cicis, csak én lassan szeretném elkezdeni a leszoktatást. Én teával kínálom étkezés után. (Hippes gyümitea, pár szem granulátomot teszek csak a vízbe.)
4/5 anonim válasza:
Főzelék után szerintem inkább vizet vagy teát, esetleg gyümölcslevet adj neki!
5/5 anonim válasza:
Néz. Vízből nem tudja túlinni magát, mert a felesleget kipisili. Én biztos, hogy kínálnám naponta többször is, már csak azért is, hogy szokja. Ha elfogadja és iszik akkor szomjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!