Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor adjak húst egy héten...

Hányszor adjak húst egy héten 8 hónaposomnak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 10 óraira gyümit,ebédre mindig húsosat,uzsira meg joghurt,puding ilyesmit adok vagy gyümit.
2012. dec. 20. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden nap.
2012. dec. 20. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ahányszor magatoknak is azt főzöl. Már nem kellene neki külön főzőcskézni. Azt kellene enni neki is, amit ti is esztek.
2012. dec. 20. 21:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Mivel 8 hósan sok dolgot még nem ehet, főleg tojást nem, ezért nehéz lenne minden nap azt ennie. Köszi a kioktatást, nem ez volt a kérdés.
2012. dec. 20. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Félig off:engem a napokban cseszett le egy bőrgyógyász,hogy mi az hogy a sajátunkéhoz HASONLÓ (még csak nem is ugyan azt) ételeket adok a babámnak??Tehát ezt csak arra írtam,hogy egy 8 hósnak még egyáltalán nem kell és nem is javasolt a "nagyokét" ennie.

A kérdésre válaszolva: én is szinte minden nap teszek neki az ételébe,hogy minnél több tápanyagot és fehérjét kapjon a kis szervezete.

2012. dec. 20. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden nap kap husit (vagy halat esetleg májat, de ezeket ritkán, havonta 1-2x)

Nekem egyébként a védőnő mondta, hogy minden nap kapjon.

2012. dec. 20. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebédre minden nap kapott.
2012. dec. 20. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell minden nap húst kapnia! Én 4 x adok neki kb.! és igenis vagy külön főzök, vagy pedig a megfelelő fázisban az ő részét kiveszem, mielőtt fűszerezném!
2012. dec. 20. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom7 és fél hónapos, 2 nap húst teszek a főzelékébe, utána egy nap sajtot, aztán megint 2 nap húst.
2012. dec. 21. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Legideálisabb, ha egy héten legalább 4-szer eszik húst, ez főként hal, csirke és pulykamell legyen. Májat egy héten egyszer érdemes adni. Azt pedig mindenki saját maga döntse el, hogy külön főz, vagy sem. Túl fűszeres ételt nem szabad adni, de ezt minden anya tudja, a bőrgyógyász is hasonlóra gondolt szerintem. Én sokat főztem a fiamnak külön, és 1 éves kor körül adtam már azt, amit mi is eszünk. Kis csirke husi adagokat tettem a fagyasztóba, és azt hol zöldségekkel, céklával, sütőtökkel, hol krumplival, tésztával pépesítettem. Picike kis sót tettem bele. De sok bébiételt is vettem, azokat is szerette nagyon, pl. én nem álltam neki spenótot készíteni, mert azt csak a baba ette, és neki ízlett a bébiételes. Egy héten egyszer kapta, egy tojást főztem hozzá, úgy adtam neki. De pl. húslevest pl. már elég korán kapott kis répával, husival.
2012. dec. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!