Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon csúnya popsi, mit...

Nagyon csúnya popsi, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Kisfiam feneke egy hete nagyon csúnya. 13 hónapos és soha nem volt ilyen. Semmin nem változtattam mindent ugyan úgy csinálok, gondolok itt pelenka, fürdető, popsitörlő, mosópor. Használtam sudokrémet, sima gyógyszertárit, neogranormon kenőcsöt, sokat levegőztettem, de semmi. Látta a háziorvos is, aki írt rá neki lila ecsetelőt, és valamilyen kenőcsöt, ezt 2 napja használjuk, szinte óránként tisztítom neki, 5-10 percet hagyom a levegőn és kenem, de nem látok semmi javulást. Szinte eleven, és egy két helyen már vérzett is egyszer. Annyira sajnálom szegényt. Szerintetek holnap vigyem vissza a dokihoz, vagy több idő kell neki, hogy javuljon. Aki volt hasonló helyzetben mi segített?
2012. dec. 20. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamilla tea!
2012. dec. 20. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van,fürdesd kamilla teás vízben és azzal töröld is át neki többször nappal!
2012. dec. 20. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd vissza. Én shea vajjal kenegetném addig is, ha van otthon, esetleg körömvirág-krémmel.
2012. dec. 20. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló cipőben járunk a 9 hós fiammal, de ennyire nem csúnya talán. Mi is kaptuk ezt a lila cuccot. Védőnő azt mondta kamillával ne mossam. MOst akor hülyeséget mondott? Kaki után vízzel mosom, csap alatt. MI is levegőzünk utána egy 10 percet. Nem lehet, hogy most jönnek a kisfiad négyesei? Lehet attól csúnya a feneke.
2012. dec. 20. 21:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha van még valakinek ötlete szívesen várom. Valószínű a fogak miatt van, de eddig nem volt ilyen. Reggelig meglátom, és lehet vissza viszem a dokihoz.
2012. dec. 20. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor mindent több napig kell használni. MOndjuk nekem a Neogranormon kenőcs mindig segített, legrosszabb esetben pár nap után. Én azt vettem észre, hogy ilyenkor fürdetni sem jó, csak még jobban irritálja a meleg víz.
2012. dec. 20. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Aloe Vera spray-ből pelenkázáskor egy-két fújás, majd Sudo! Hallgass rám, csodát tesz!;-)
2012. dec. 20. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tudnál linkelni milyen aloa vera sprayt használsz?
2012. dec. 21. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Forever Aloe Vera spray

[link]

Mondjuk nem olcsó, de nagyon sokáig elég!

2012. dec. 21. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Mégis visszavittem a doktornőhöz a fiamat, kiderült, hogy gombás felülfertőzés, valószínű azért mert antibiotikumot szed. Canestent javasolt rá, remélem segít. Kedves utolsó, köszönöm a linket, lehet veszek egyet, mert sok jót hallottam róla:)
2012. dec. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!