7 hetes babát ki szoktátok vinni 3 fokba a levegőre sétálni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 12:52
1/7 anonim válasza:
Igen. Mínusz 5 fokig lehet elvileg, de én már 0 alatt meggondolom.
2/7 anonim válasza:
igen, ki lehet, eddig nem vitted sehová? Persze ne órákra...de szerintem te hamarabb szétfagysz.
3/7 anonim válasza:
Nem tudhatod milyen idő lesz holnap-holnapután. Felöltözteted rendesen, nem fog megfázni. Nekem 2,5 hónapos, a szomszédok hüledeznek, amikor a -1-ben kiviszem. Nem leszünk szobafogságon márciusig! Esőben sétálni nem megyünk, de ha el kell valahová, hát megyünk. A hóesést kifejezetten szereti.
4/7 A kérdező kommentje:
De kivittem már de csak kétszer tudta m még vagy pára volt vagy pedig köd. De most meg is van fázva.
2012. dec. 20. 13:00
5/7 anonim válasza:
Persze, és kell is!
Mi minden nap megyünk kb. 1 órát sétálni. Meg is őrülnék, ha nem mennénk. Imádja, jókat alszik, és én is legalább felfrissülök.
2 hetes kora óta sétálunk, persze először csak pár percre mentünk, és szép fokozatosan növeltem a kinti létet.
6 hetes kislány anyuja
6/7 anonim válasza:
Igen, ki szoktam vinni ennyi idősen a gyerekeimet, nagyon szerették. Még -10 fokban is kivittem őket. Ha egy picit meg van fázva, az nem gond, úgyis rétegesen felöltözteted, több takarót teszel rá, esetleg bundazsák alá, fölé is teszel egyel több réteget.
7/7 anonim válasza:
az én babám 9hetes múlt -1 van nálunk és 1órát sétáltam kint vele.igazából nem akartam ki vinni de itt bent nem akart aludni.végig aludta az 1óra sétát.:) imádja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!