Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 kg a kisfiam. Beletehetem...

8 kg a kisfiam. Beletehetem már a 9-25-ös autósülésbe? Vagy lesz tőle baja?

Figyelt kérdés
Már tud ülni.Az a baj hogy a hordozó már nagyon szűkös neki.Már nem tudunk utazni annyira feszeng a hordozóba,teljesen behúzza előre a kis vállát.
2012. dec. 19. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi is beletettük,7,8 kiló volt,de nem fért el a hordozóban,háttal végképp nem,mert lelógott a lába,és mivel igy télen volt ekkora pont,fel se lehetett rendesen öltöztetni,igy lecseréltük 9-25-re.

Stabilan ült,onnantól nem feszengett,nem sirt

szerintem feleslegesen szenvedtetnéd még 1 hónapig

2012. dec. 20. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Beleteheted, ha stabilan ül. Azért ajánlgatják ennyire a háttal bekötést, mert úgy ütközés esetén nem a mellkasra nehezedik a nyomás. De ha városban mászkáltok többnyire, ott annyira nagyokat nem lehet ütközni, hogy gáz legyen.

Mi beletettük, mivel hamar kinőtte a 0-13-ast. Azért nem vennék én sem 0-18-as ülést külön. Persze, végülis de, ha nem ennyi pénzből kellene kijönni havonta... Tudom, tudom, a gyerek egészsége múlik rajta, de erre is épp elég volt összespórolni a pénzt.

2012. dec. 20. 17:08
 13/13 A kérdező kommentje:
igen stabilan ül,de megdöntve használnánk úgyis,mert indulás után kb 1,5 perc alatt elalszik.:-)
2012. dec. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!