3 honapos babam miert nem az atlaghoz tartozik?
Kisfiam ugyan ilyen baba,mint a tiéd.Ő már 10 hónapos és ez a mai napig megmaradt nála.Vannak ilyen gyerekek és az hülyeség,hogy mert így lettek szoktatva.Mi vagyunk az élő példa az ellenkezőjére.Ez nem annak a függvénye.
Több odafigyelést és közelséget igényelnek.
Mondjuk már azért javult nálunk a helyzet,mert önállóan megy és kezdi felfedezni a világot,szalad mindenhova.De ha olyanja van,akkor történhet bármi,nem tudom letenni az ölemből.
Ne aggódj és mindenek előtt ne hasonlítsd másokhoz!Ő ilyen.Imád téged és szüksége van arra,hogy fizikálisan érintkezzen veled.
Minket is furcsálltak eleinte a környezetünkben,de ma már megszokták,hogy ő ilyen gyerkőc.
Néha jobb nem az átlaghoz tartozni,azt hiszem. ;)
Az enyem is olyan volt mint a tied. Megprobaltam en a kisagyban sirni hagyni de 2 orat uvolteni szerintem nem egeszseges. szuksege volt a kozelsegemre. Ugyhogy vettem egy kendot eloszor, aztan 2 fele hordozot...Most mult 2 eves az egyiket meg mindig hasznaljuk mert azt a hatamra is tudom rakni...Boldog volt ha hozzam volt kotve. Imadta a cicit amit 9 honaposan elhagyott pillanatok alatt. Kiabalt ha hatat forditottunk neki es o a pihenoszekben volt...O ilyen. Kis atlagon feluli.
Ja es a mai napig az nyugtatja meg a fiamat ha elonti a fejet a kaosz, ha lefogom. Nagyon sokaig csak "lekotozve" tudott aludni, ujszulott pozban. Ha nem kotottuk be a kezet, felebresztette sajat magat a kalimpalassal, polyaban nem volt kepes megmaradni. Most nyar vegen elkezdett utni...ugy mult el, hogy lefogtam minden alkalommal.
Eljon az ido, amikor mar nem kellesz majd neki ennyire. De gondolj bele: nemreg meg a pocakodban volt. Megszokta, hogy ott ringattad ( en ezzel magyaraztam magamnak mert nagyon sokat gyalogoltam terhesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!