Ültettétek úgy a gyereket autósülésbe (9-36kg) hogy még nem tudott stabilan ülni?
Nekünk van egy gyerekülésünk ami 0-18kg (van hozzá csecsemőknek való fejtámla is) van hol ebben hol pedig a hordozóban utazik a 3 hónapos kisbabám. De én nem fordítom, menetiránynak megfelelően utazik. Tartja már a felét és imád nézelődni kifelé.
Biztos sokan most lepontoznak, de nem érdekel. Ha a kislányom így szeret benne lenni és így nem sír, így visszük.
No akkor pontozzatok le engem is!! Egyik nagy városunk temetőjében van egy gyönyörű tiszta márvány gyermeksír. Egyetlen, késői gyermeke volt szüleinek. Mindent megvettek a babának, de a gyerekülés nem tartozott a fontos dolgok közé. Egy egyszerű,olcsó változatot vettek,a babát menetiránynak megfelelően kötötték be. Amikor a baleset bekövetkezett,a szülőknek semmi baja nem lett. Csak a gyerek csüngött élettelenül az ülésben. A hatósági vizsgálatok után kiderült, ha háttal van bekötve,még ma is élhetne. Azóta sokszor láttam már a sírt. Mindig tele van virággal. A virágok és a síremlék árából már 100 ülést lehetett volna venni. Több gyerekük nem lett.........
Mindenki gondoljon,amit akar. Mindenki vonja le a következtetést így vagy úgy. Szerintem minden ember rendelkezhet a saját életével.Bármikor kockáztathatja. De a gyereke életét kockáztatni NINCS JOGA senkinek. Engedjünk meg mindent,ha a gyerek szereti? Biztos???
Teljesen egyetértek.
Szeretni is tudni kell :)
Ha a gyerek egy fejszével szeretne játszani, akkor sem adom oda neki, csak azért mert neki tetszik.
Egyébként is borzasztó ez a stílus, mintha a szülő a környezetenek tenne szivességet azzal, hogy vigyáz a gyerekre.
mi 9 hos kortol használtuk, ekkor már 1 honapja stabilan ult a fiam, és mivel jo nagy legény, a hordozoban már nem fért el.
amíg nem volt stabil, eszembe sem jutott volna csak ugy "kikotozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!