A Júlia gyönyörű név,az én lányom is az lett volna,de fiú lett.
2009. aug. 23. 09:43
3/18 anonim válasza:
A Katalin persze, engem is így hívnak ;)
Bár így nem szeretem, inkább röviden: Kata. Így is lehet anyakönyveztetni.
A Júlia is nagyon szép. Nekem az ilyen régi nevek tetszenek...
2009. aug. 23. 09:48
4/18 anonim válasza:
Szépek nagyon:) Bár ilyen neveket adnának, nem mexikói hősnők magyarosított nevét!
2009. aug. 23. 09:50
5/18 anonim válasza:
Katalin - Kata vagy Katica
Júlia - Lia
így tetszenek nekem.
2009. aug. 23. 09:57
6/18 anonim válasza:
nekem igen, nagyon szépek!
2009. aug. 23. 10:05
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Látom, valaki/k megint leponto/tak... Én a NEM válaszokat is felpontoztam... Hisz pont az érdekel, hogy hány embernek tetszik és hánynak nem. A legvégén úgy is én az én "szavazatom" lesz a mérvadó :)
2009. aug. 23. 10:16
8/18 anonim válasza:
Hát nekünk is mindkettő lehetőség előjött, most hogy várjuk a kislányunkat. A Júlia még jobban tetszett volna talán...de annyira látom előre hogy Julcsa meg Julis meg ilyenekkel fogják "szivatni" hogy nem adom! Nekem csak úgy tetszik hogy Juli, vagy Julika még a Julcsiról sajna Ábel Anita is eszembe jut a Szomszédokból anno :) akit nagyon nem találok szimpatikusnak :(
De amúgy meg én is követendőnek, meg szép dolognak tartom, hogy ilyen klasszikus nevet kapjon egy gyerek :) engem kiráz a hideg a Dzseniferektől, Vanesszáktól és Kiaráktól. Bocsánat akinek tetszik.
2009. aug. 23. 10:42
9/18 anonim válasza:
Nem.
2009. aug. 23. 10:58
10/18 anonim válasza:
Nem. Alapvetően a régi nevek jönnek be nekünk is, de ezek a keresztnevek az általunk ismert viselőihez kapcsolódó személyes rossz tapasztalatok miatt részünkről kizártak. A többi Júliától és Katalintól természetesen elnézést kérek ezért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!