Én semmilyen szobanövényt nem hagynék elérhető magasságban, mert ha a levele nem is mérgező mindegyiknek, de a földjébe tuti bele fog kotorni és enni kezdi...
Feldönti, lelöki...
A növényeket én a szekrény tetejére tettem vagy a falra (amit lehetett), a többit meg a lakáson kívülre.
Amúgy is át kell rendezni a lakást ott, ahol csúszó-mászó kisgyerek van. :D
2009. aug. 22. 23:45
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! :-)
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy olyan is van, aminek a belélegzése is ártalmas lehet? Tehát, amit még magas polcon sem javasolt tartani ott, ahol kisgyerek alszik például?
2009. aug. 22. 23:52
6/7 anonim válasza:
Szerintem ahol a baba alszik, oda nagyon nem kéne virágot tenni! De mindenki más! Ha ennyire aggódsz, dobd ki vagy ajándékozd el a virágaidat!
2009. aug. 23. 08:24
7/7 anonim válasza:
Nálunk a gyerekszobába nincs virág, a többit eltettem olyan szobába ahol nem jár a gyerek, vagy fel a pocra. egy nagy pálma maradt lent a földön, két próbálkozása volt a lányomnak, egyszer csak kidobálta a földet, egyszer bele is evett. nem mondom, hogy örültem, de nem lett semmi baja. azóta megtanulta nem nyúlkálunk bele, mert a látszat ellenére nem homokozó. egyszer még megpróbált belenyúlni, de éppen akkor szóltam rá és nyugtázta, hogy nem lehet. _Szerintem ez éppen olyan dolog, mint más tiltott dolgok. meg kell tanulnia, hogy nem lehet. persze a feldönthető cserepeket én sem hagynám lent a földön. De emiatt virágot kidobni nem érdemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!