Folyton cicit kér vígaszképp a 2 hetes babám. Mit tegyek?
Bőven eleget eszik, nem éhes, mégis sokszor sír, ha nem teszem mellre, szinte csuklóig rágja a kezét, vagy a mi ruhánk, karunk szopogatja mohón.
Cumit nem akarok neki adni, de mellre sem tehetem folyton.
Van erre megoldás?
Ez normális ebben az életkorban?
Nem hasfájós, de ilyenkor az sem segít, ha ringatom, énekelek, sétálgatok vele stb.
Figyelj, ha nem fáj a hasa, és nincs semmi baja, tedd mellre, pár hét/nap, és beáll majd a rend.
Hidd el, annyira hamar eltelik ez az időszak, bár tudom, most végtelennek tűnik. :)
Ó én szeretnék cumit adni a lányomnak, de nem kell neki:D
Kérdésedre a válasz: hát adj neki:) Semmi baja nem lesz, ilyenkor nem enni akar, hanem anyára vágyik. A cici megnyugtatja, biztonságot ad neki.
én is így voltam, de a cumi nem kellet neki, így maradt a cici
hidd el idővel jobb lesz
Ilyenkor olyan mohón elkezd szopni, hogy biztos jön tej is, nem akarom összevissza etetni, bár így is akkor szoptatok, mikor kéri, nem tartom be szigorúan a 3 órát, van, hogy 2, van, hogy 3,5 óránként eszik.
Étkezések közt jön ez rá, általában mikor túl sok inger éri, vagy túl fáradt.
De akkor ezek szerint ez életkori sajátosság, maradok a mellretételnél.
A cumitól félek, nem akarom, hogy még 3 évesen is lógjon a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!