Milyen frappáns, ötletes, vicces becenevet lehet adni a kis tesónak szerintetek?
Miért nem szólítjátok simán a nevén!
Én sosem értettem miért kell valakit húginak vagy öcsinek hívni, hiszen szerencsétlennek van normális neve is.
nekünk a kistesó egy ideig pont a valós nevén nem "futott", mindenki becézte valahogy a családból. Kezdetben ő volt Nokedli, mert olyan kis duci és beleharapnivaló volt valahogy.... aztán Bogyó meg Bobó, de ezek részben a nevéből adódtak merthogy Botond, és összevonva Bogyóbotinak is hívták rendszeresen. Most 3 éves lesz, és egy ideje leginkább a Banditát használjuk.
Meg a kicsi két hónapos korában egyszer szoptattam, és a lányom (aki 17 hónappal idősebb az öccsénél) odajött kirakózni, aztán elkezdte nézni mit művelünk és közben félhangosan kommentált: - Eszik... vagy iszik.Iszik. Tejet iszik. Hmmm. Tejet iszik Botika ... BOCIKA! - na innentől kezdve jónéhány hónapon át rendszeresen szólítottuk Bocikának is a kicsit, főleg kajaidő környékén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!