Honnan tudnék junior tejital (1 év feletti) termék mintát rendelni?
már adtam párszor, de csak reggel 1 dl iszik meg és ennyi az össz tejfogyasztása a napra. imádta/imádja? a joghurtot-sajtot-túrót de mostanában jóval kevesebbet eszik ezekből. meg másból is sajnos. ezért gondoltam a tejitalra. mert telít, van benne vitamin és este is adhatom ha keveset evett (tejből este még nem mernék neki adni nehogy fájjon a pocija)
annyi mindent olvastam már ami a tejital mellett szól, meg a olyat is hogy lehet neki nyugodatn már a tejet, de ez a sok vélemény csak jól összezavart.
Védőnőt megkérdeztem, mondta h elég a tejtermék, de mint írtam abból kevesebbet eszik most vmiért. Doktornő meg tápszert írt fel :) vicc.... másfél éves egyébként a kicsim és 1 hónapja nem szoptatom, tápszert eddig nem kapott
A milupa régen adott termékmintát, szerintem írj nekik e-mailt, írd le, hogy miért szeretnéd kipróbálni.
A nestlével is megcsinálhatod, nekik is van termékmintájuk, egyik barátom területi képviselő volt náluk, és hozott nekünk egyadagos junior italport:)
Nem hiszem, hogy elzárkóznának, sőt, szerintem biztosan küldenének, ha leírod a gondodat.
Egyébként szerintem is adhatnád már nyugodtan a tejet, akár este is, mert ha napközben nem fáj tőle a pocija, akkor este sem fog:)
Az a baj a tejjel lányok, hogy egyrészt a bolti egy nagy rakás sz..., de az igaziban sincsen annyi vitamin, amennyi egy ekkora babának ideális volna. Ne feledjétek, hogy a tehén a borjának tejel, nem az embernek!!! Más a szükséglete mind a kettőnek. Én a téli időszakot kihúznám a tejitallal. Tavasszal meg jöhet a friss házitej, ha tudsz szerezni.
Én felhínám a hippet, humanat, hogy küldjenek mintát. A milumilnek is van mintája, már dobtak be a postaládámba. Egy csörgést megér. A tápi dobozán van egy zöld szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!