Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyanok, akiknél a...

Vannak itt olyanok, akiknél a szülői ágyban alszik a pici baba (pár hónapos)? Nem féltek a bölcsőhaláltól? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sajnos van amikor nem bírom a kiságyban elaltatni a lányomat, ilyenkor mindig nálunk köt ki a szülői ágyban (most 3 hónapos). A doktornő - amióta elszóltam magam erről véletlenül - azóta a bölcsőhalállal paráztat, meg arról szövegel, hogy a gyerek a fejemre nő...Azt mondja, inkább maradjon a kiságyban, sír és majd megnyugszik, én viszont azt nem bírom hallgatni.
2012. dec. 15. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 9-es, a 3-as vagyok. 5 nap miatt odaszokott? Ezt most komolyan gondoltad? Előtte 5 hónapig a kiságyában aludt és 2 napja ugyancsak ott alszik. Igen, akkor tuti "odaszokott.." Úristen.. -.-

Ettől függetlenül, ha felkel enni, utána visszaalszik, még akkor is ha "ugyulubugyulu" megszeretgetem kicsit..

Az ő apukája is megy dolgozni reggel, és még egy 7 hónapos sem, nemhogy egy 5 hónapos, nem keresztbe alszik (legalábbis nálunk nem), de ezt honnan is tudnád, mikor sosem aludt köztetek?

Az én kisfiam ha ott van, akkor általában oldalt alszik, és mindenki elfér normálisan, nem vagyunk egyenként 200 kilók..

/Nem ide tartozik a házasélet, de képzeld az is megy ha nem ragaszkodunk foggal körömmel az ágyhoz, vagy éppen az esti napszakhoz-kreativitás határtalan../

Na mindegy, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó, de nem kell a kérdezőt bölcsőhalállal, meg "húúderosszulcsinálod" dolgokkal riogatni, mert baromság.

Az a pici 9 hónapig bennünk élt, jó, hogy igényel minket! Aki szoptat, azt még inkább, mert ott még szorosabb a kapocs. Visszasírják még itt páran (az engem lepontozók), hogy a gyerekük értük sír, majd erre gondoljatok vissza, hogy de jó is lett volna még még még többször simogatni, ölelni (-vele aludni-) ezt csak zárójelben, mert leharapják fa fejem..:)

2012. dec. 15. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Sem a Kérdező, sem az együttalvást nem ellenző válaszolók nem azt írták, hogy a saját szobájában édesdeden alvó gyereket cipelik át a hitvesi ágyba. Akinek ilyen problémája van, amit a Kérdező írt, az akkor se hagyja magára a gyerekét, ha nem alszik a szülők közt, hanem akkor ott ül az ágya mellett. Tehát a házasélet szempontjából tök mindegy, hogy a gyerek köztünk alszik, vagy a saját szobájában sír, mert én biztos nem tudnék úgy nyugodtan szexelni.
2012. dec. 15. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első két gyerekem soha nem aludt az ágyunkban, ők tápszeresek voltak, éjszaka ha felkeltek, a cumisüvegből gyorsan megették a kaját, büfi, és vissza az ágyukba. A kislányomat tudtam valameddig szoptatni, viszont olyan fáradt voltam éjszaka, hogy amikor felkelt, a férjem oda hozta nekem az ágyba, és fekve megszoptattam, büfi, majd beájultam. Senkinek nem kívánom reggel azt az ijedtséget, hogy úristen, él-e még, ráfeküdtem, megfulladt, stb.. Egyszer addig sürgött-forgott, hogy befészkelte magát a párna és az ágy fejtámlája közé, és kb. 5 percig kerestem a gyereket, már se élő, se holt nem voltam, mire meglett. Soha többé nem altattam közöttünk. Nekem sokkal megnyugtatóbb volt, hogy letettem a kiságyba, és tudtam, hogy ott van. Ez az én véleményem, ettől függetlenül lehetnek olyan szülők, akiknek ez nem probléma.
2012. dec. 18. 21:36
 14/14 Gaboca1234 válasza:
Sziasztok!Elég régen tetted fel a kérdést,de hátha valakit érdekel a válaszom.3 hónapos a babám.Már az elején megfogadtam, hogy az ágyában altatom a babám, de ő másként “döntött”.Vannak időszakok,pl.szuri, amikor jobban vágyik a közelségemre.Ilyenkor csak köztünk képes elaludni.Félálomban látom mosolyogni,amikor ráeszmél, hogy az ágyunkban maradt. Ezt a mosolyt nem adnám semmiért.A könnyebb napokon a saját ágyában is elalszik.Amikor mellettem van sokkal éberebben alszom, tény, hogy egyszerűbb éjszaka megnyugtatni, de picit kényelmetlenebbül is alszom.De mindezért kárpótol a mosoly. Ha odafigyelsz az aranyszabályokra nem lesz semmi gond és a gyermeked lelke is megnyugszik anya mellett.
2017. nov. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!