Vannak itt olyanok, akiknél a szülői ágyban alszik a pici baba (pár hónapos)? Nem féltek a bölcsőhaláltól? (többi lent)
Kedves 9-es, a 3-as vagyok. 5 nap miatt odaszokott? Ezt most komolyan gondoltad? Előtte 5 hónapig a kiságyában aludt és 2 napja ugyancsak ott alszik. Igen, akkor tuti "odaszokott.." Úristen.. -.-
Ettől függetlenül, ha felkel enni, utána visszaalszik, még akkor is ha "ugyulubugyulu" megszeretgetem kicsit..
Az ő apukája is megy dolgozni reggel, és még egy 7 hónapos sem, nemhogy egy 5 hónapos, nem keresztbe alszik (legalábbis nálunk nem), de ezt honnan is tudnád, mikor sosem aludt köztetek?
Az én kisfiam ha ott van, akkor általában oldalt alszik, és mindenki elfér normálisan, nem vagyunk egyenként 200 kilók..
/Nem ide tartozik a házasélet, de képzeld az is megy ha nem ragaszkodunk foggal körömmel az ágyhoz, vagy éppen az esti napszakhoz-kreativitás határtalan../
Na mindegy, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó, de nem kell a kérdezőt bölcsőhalállal, meg "húúderosszulcsinálod" dolgokkal riogatni, mert baromság.
Az a pici 9 hónapig bennünk élt, jó, hogy igényel minket! Aki szoptat, azt még inkább, mert ott még szorosabb a kapocs. Visszasírják még itt páran (az engem lepontozók), hogy a gyerekük értük sír, majd erre gondoljatok vissza, hogy de jó is lett volna még még még többször simogatni, ölelni (-vele aludni-) ezt csak zárójelben, mert leharapják fa fejem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!