Mit változtassak 10 hónapos babám étkezésén?
sziasztok! a 10 hónapos fiam már egy ideje így eszik: reggel tápszer, tízóraira gyümölcs, ebédre főzelék, uzsonnára tejpép és vacsorára tápszer.
viszont két hét alatt megtanult mászni, felállni, kapaszkodva lépegetni és így egyfolytában kavar. szerintem kicsit többet és változatosabban kellene ennie, mint mikor még főleg ült, no és azért idősebb is :)
Mit alakítsak az étrendjén, hogy a legmegfelelőbb legyen?
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok Kedves Anyukák!
(a fiam egyébként 10 kg, eddig remekül hízott, amióta viszont rengeteget mozog, szinte megállt a súlya)
vagy esetleg fozelek helyett mar kaphat tesztafeleket, pl. bolognai spagetti, vadas(picit gyengebb formaban, mint ahogy mi esszuk), en huslevest is adok neki (turmixolva), bar mi meg csak 9 hosak vagyunk.
a gyumolcsbe turot, joghurtot is tehetsz, esetleg kekszet.
a fozelekbe reszelhetsz sajtot, en heti egyszer majjal csinalom pl. a krumplifozeleket.
az en kisfiamnak nincs meg foga, de reggelire elnyammog egy fel szelet kenyeret pulykamell sonkaval.
udv
Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok! minden nap van húsféle a főzelékjében és a tésztákat is imádja (abból üvegeset eszik). Gyümölcs után nyammog babakeksszel, és most adtam neki natúr kukoricapelyhet is a gyümölcsben.
A sajttal szép lassan próbálkozunk.
Igazából azért voltam bizonytalan, mert itt többször azt olvastam, kétszer kell főzeléket enni egy ilyen korú babának egy nap...
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!