Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól evett 4x a babátok?...

Mikortól evett 4x a babátok? Hogy alakult a napirendetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Soha :) Már 2,5 éves a nagy, és a mai napig ötször eszik, tudtommal a felnőtteknek is ez a legideálisabb.
2012. dec. 14. 08:25
 2/5 A kérdező kommentje:
5 hónapos a babám,de nem hajlandó 5x enni!!!!
2012. dec. 14. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos babám 4-szer eszik egy nap nagy mennyiséget.Néha tudom úgy alakítani hogy 5-ször egyen.a felnőttek napi 5 étkezéséből kettő nem főétkezés,így ha azt vesszük a felnőtt 3-szor eszik.(én a tízórai almámat,és az uzsonna turmixomat nem veszem étkezésnek)Egyébként nemrégiben felvetettem ezt a gondolatot az orvosnak,és azt mondta ha van kielégítő súlygyarapodás,akkor egyáltalán nem gond ha 4-szer eszik,nagyobb baj lenne ha megtömnénk.
2012. dec. 14. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ez akkor alakult ki amikor elkezdte átaludni az éjszakákat. Tehát 8 hetes kora óta csak négyszer eszik egy nap. Viszont ettől eltekintve szépen fejlődik és nincs Vele semmi gond, mondjuk egy adag evésre többet is eszik mint az átlag gyerekek négy hónaposan.
2012. dec. 14. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem!Meglátjuk,hogy így mennyit fog gyarapodni a kis drágám!
2012. dec. 14. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!