Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen karácsonyfát válasszunk...

Milyen karácsonyfát válasszunk egy négykézláb közlekedő, mindent megkóstoló baba mellett? Félek hogy egy kósza tűlevelet lenyel majd. Megoldás?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 14:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem rakom el sehova. Múfenyőnk lesz, remélem nem lesz gond! :) 9hós a lányom
2012. dec. 12. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Műfenyő. Életem egyik legjobb döntése volt. 13 ezer forint volt, és senki nem hiszi el, hogy műfenyő, annyira gyönyörű.

Nem szerettem volna napi 2szer porszívózni, és nem szerettem volna ha 3 hónap múlva kósza tűleveleket rágcsál a gyerek.

Azóta megfertőztem az egész családot, mindenki ilyen fenyőt szeretne, de már nem lehet kapni sajnos mert a corában volt.

2012. dec. 12. 16:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi Nordmann fenyőt veszünk mióta megszületett az első gyerek. Az nem hullajtja a levelét. Sajna nincs olyan intenzív illata mint a lucnak, de tőlem igen távol áll, hogy műfenyőm legyen. :) Az ára is elég drága, mi úgy 8-10.000,- Ft-ot költünk fára. Gyerekkoromban anyukám mindig terített valamit a fa alá, hogy arra potyogjon a levél. Ha nem tudnánk Nordmannt venni, akkor egy kisebb lucot tennék egy asztalra, szekrényre, alá terítőt, vagy papírt (pl. karácsonyi csomagolót).
2012. dec. 12. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért ezen elcsodálkozom, hogy mennyien vesztek műfenyőt.

Biztos praktikus, de számomra a fenyőben az illat a lényeg.

Valahogy nem szeretem annyira a karácsonyt (sajnos gyerekkoromból nagyon rossz emlékeim vannak, és ezen nehezen lépek túl), de amikor a fenyőillat belengi a szobát, az kárpótol sok mindenért.

2012. dec. 12. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
4 napig van illata
2012. dec. 12. 18:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom, az illat hiánya. Mindig imádtam a karácsonyt és mindig hagyományos nagy fánk volt aminek az illatát soha nem fogom elfelejteni és olyan jó minden évben érezni újra és újra.
2012. dec. 12. 20:02
 17/19 anonim ***** válasza:
A lányom tavaly 10 hónapos volt éppen szenteste napján. Igazi fenyőnk volt, kb. 165 magas. Nem evett tűleveleket, max pár gömböt pakolt át, de a díszek mind műanyagok voltak, így nem volt baj.
2012. dec. 12. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:

10 hónapos babánk van, és rendes, plafonig érő, igazi fenyőnk lesz. Amikor én kicsi voltam, nekünk is mindig igazi fánk volt, és soha nem volt semmilyen baleset, meg lehet azt előzni.

Nekünk babakarámunk van, ha nem tudunk 100%-osan a babára figyelni, akkor a karámban van. Kb 3-szor akkora, mint egy járóka, nem érzi magát bezárva, nagyon jól elvan benne a játékaival. Így tuti nem lesz gond a karácsonyfával sem, mert nem lesz lehetősége felügyelet nélkül ott mászkálni.

2012. dec. 13. 05:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem tudom elképzelni a karácsonyt műfenyővel. Az én gyerekkoromban is mindig plafonig érő lucfenyőnk volt, sosem volt gond. Sosem jutott eszembe hogy műfenyőt vegyek.

Nekünk is babakarámunk van (15 m2 hely lett lekerítve a babának, jó nagy), így abban is lehet a baba. Ha leszedtük a fát valószínű megszüntetjük a karámot, de addig pont jó.

2012. dec. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!