Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most leállt a fogzás folyamat...

Most leállt a fogzás folyamat vagy mi?

Figyelt kérdés

Lánykámnak dec 6. án áttört a jobb alsó fogacskája ,de azóta semmi, annyi hogy folyamatosan dugdossa a kis nyelvét kifelé gondolom fura a kis fogacskája!!

A mellettelévő mikor jön ki?

2012. dec. 12. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? MElyik mellet lévő?

A fiamnak havonta 1 foga jött ki, szinte napra pontosan.

A hátsó négy őrlőből csak 1 bújt ki, fél év szünet után.

Van akinek több is jön egyszerre. A folyamat nem áll le, csak szünetel.

2012. dec. 12. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez mindenkinél változó.

Nekünk a jobb alsó után 3 nappal áttörte a bal oldali is. Rá egy hónapra kb kibújt a jobb felső, rá szintén 3-4 napra a bal...

Itt tartunk most, 4 fogacska, persze azóta már szépen ki is nőttek :)

8 hónapos kiscsaj

2012. dec. 12. 13:12
 3/6 A kérdező kommentje:

19,én lesz 5 hónapos a drágám, elég korán kezdtük!!

Az alső középső közül a jobb oldali

a kisfiamnak egyszerre jött ki a két alsó, 4 éve

2012. dec. 12. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
14 hónapos a fiam, 5 foga van. Az 5. két hónappal ezelőtt jött ki, a 6. azóta sem (pedig már hófehér az ínye). Ez minden babánál más, majd beindul a többi is.
2012. dec. 12. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babámnak 3,5 hónaposan jött ki az alsó kettő , két nap eltéréssel. 5 hónaposan a felső kettő , ezek is szinte egyszerre. Most két éjszaka nemtudtam miért nem alszik, megnézem az innyét, jobbanmondva megtapogattam, hát az als két foga melett is kint van az egyik. És most 8.5 hónapos. Tehát több mint 3 hónapig neki sem jött fog.
2012. dec. 12. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányomnak az első kettő 1 hét különbséggel jött, 9,5 hónaposan. Utána a következő majdnem 15 hónaposan jött ki neki. Szóval nem kapkodta el. Ráadásul nem is sorban jöttek, kicsit össze-vissza. Most 21 hónapos, 11 foga van. Másfél évesen kezdett bele húzni, azóta jött ki 3. :)
2012. dec. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!