Szinte minden evés után bukik a babám, miért van ez? És ha visszanyeli, mert hanyatt fekszik? Nem lesz baja?
MINDIG büfiztetni kell!
Legjobb ülve, vagy vállon... fekve vagy állva ne is várd.
Bizony, mindig kell büfiztetni. Ha nagyon bealszik, akkor is! Ha a válladra teszed nem fog felébredni. Kb 10-15 perc büfiztetés mindig kell, valószínű ezért bukik, mert a levegőt nem büfizte ki.
Viszont ha bűfiztetés közben is bukik, akkor sokat evett egyszerre hirtelen. Ez esetben kajcsi közben is meg kell büfiztetni, hogy ülepedjen kicsit a tejcsi. Túl mohón eszik, azért van és sok levegőt nyel.
Az utolsó vál. vagyok. Akkor azt csináld, hogy kicsit kb 1-2 cm-nyit megemeled a feje felől a matracot, hogy lejtsen a kiságy. Vagy az ágy lába alá pakolsz valamit, hogy legyen egy kis dőlése, hátha úgy nem bukuk vissza. Nekem a doki tanácsolta és bevált.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!