Milyen az alsópáhoki Kolping hotel?
Már foglaltunk ott szállást.
Aki volt már ott,mik a tapasztalatok?
Szia!
Mi akkor voltunk, amikor 7 hónapos volt a bébi. A szobában minden "gyerekes felszerelés" volt: babaágy, ágynemű, fürdőkád állvánnyal, wc szűkítő, pelenkázó lap. Mi félpanzióban voltunk, a kaja nagyon finom volt, bár egy-két dolgot kicsit felháborítónak tartottam pl. a bébi menüért is fizetni kell, miközben még nem is evett semmit a gyerek; az italfogyasztás itallapról történik, ez önmagában nem probléma, az már kicsit dühítő, hogy olyan áraik vannak... egy kis üveg bubimentes víz drágább volt, mint 2 dl minőségi bor. A személyzet viszont maximálisan bababarát. A takarítónéni párszor rosszkor akart jönni, rendszerint akkor, amikor a gyerek aludt, egyszer nem is nagyon zavarta a "ne zavarjon" tábla...
A fürdőben női öltözőben van pelenkázó lap, meg ha jól emlékszem járóka, ahova le tudod tenni a babát, míg öltözöl - ebben már nem vagyok olyan biztos, azóta más bababarát helyen is voltunk, lehet, azzal keverem.
Összességében jól éreztük magunkat, de többet nem valószínű, hogy megyünk - sokkal olcsóbb, ugyanolyan ellátású/szolgáltatású/minőségű szálláshelyek vannak.
Írnék én neked privit, ha lehetne :)
Ezt a honlapot nagyon tudom ajánlani, keresés szempontjából:
Mi egyébként Várgesztesen voltunk babaúszó táborban, még úgy is, hogy csak 3-an voltunk (babával együtt) olcsóbban jöttünk ki, mint a Kolpingban. (Itt fontos a létszám, mert nem szobát, hanem egy-egy villát lehet bérelni.)
Engem az háborított fel, hogy a takarítőt egyáltalán nem érdekelte a "Ne zavarjanak!" tábla.
A fiam nagyon nehezen alszik el. Mire végre kínszenvedve elaltattam, betrappolt az a banya. Hát persze, hogy felébresztette...
A szobánk is egy pici lyuk volt. Én ennyi pénzért sokkal többet vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!