Hogyan készítsem a 11 hónaposomnak a darabos ételt?
Figyelt kérdés
Ha villával nyomkodom, akkor túl pépes. Vagdosgassam pici darabokra? Abba beleőszülök.
Külön főzicskélek neki, általában főzeléket, a husit azt szétturmixolom neki, mert a csirkemell szerintem száraz.
Az uzsira, tízóraira almareszelőn reszelem le a gyümit.
A kukorica kukót már harapja. De úgy látom, hogy kicsit darabos dolgokat meg nyeli simán, nem trancsírozza az inyjével.
2012. dec. 11. 14:57
1/5 anonim válasza:
Hány foga van? Szerintem 11 hónaposan simán ehetne rendes, darabos ételt.
2/5 A kérdező kommentje:
fent 4, lent 2 elöl
persze simán ehetne, ha enné, de nem enné
a 8 hós bébikajától is hisztizik
2012. dec. 11. 16:10
3/5 anonim válasza:
Ennyi idősen az enyémnek max. picire összevágtam mindent és kész. Ekkor én már régen nem pépesítettem semmit.
Szerintem ne pépesíts tovább, pici falatokat adjál neki, meg fogja szokni!
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarabb kellett volna elkezdeni a darabosat. Enyém 8 és fél hónapos és már nem pépesítek neki. Szépen eszi a darabosat.Ma pl. rizst kapott petrezselymes csirkemell pörkölttel. Az egészet bedobtam a turmixba és kettőt nyomtam rá. Így nem pépesíti csak összetöri picike darabokra. Jóízűen megette. Ő rágja az ínyével a pici darabokat:). Pl. a durum tésztát is (mikor bolognai spagettit csinálok neki) ha megfő bedobom a turmixba és ugyan úgy, mint a husit összetöröm vele. Próbáld így hátha megeszi. Sok sikert :)
5/5 A kérdező kommentje:
hamarabb kezdtem csak nem volt hajlandó így enni
ezt a kis turmixolást kipróbálom
2012. dec. 11. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!