Nyugtassatok meg kérlek! Ugye nem fázott meg?
5 hetes babánkat tegnap este 10-kor letettük aludni a 25 fokos szobába. Pólyában szokott aludni, de kikötözzük, hogy szabadon tudjon mozogni a lábacskája. (hasfájós és állandóan tekereg)
Szóval kikötöttük a pólyát, de nem takartuk be takaróval. (később mindig benézek hozzá, és akkor szoktam betakarni)
Úgy bealudtam, hogy már nem néztem be hozzá. Reggel 5-kor kelt, és mikor átmentem hozzá, akkor láttam,hogy lerúgta magáról a pólyát, és csak úgy "szabadon" feküdt.
Hosszú ujjú bodyban és pluss nadrágban volt.
Nem szörcsög, meg nem látok rajta semmi megfázásra utaló dolgot, de ugyebár ez később is jöhet.
Más is járt így?
25 fokos szobában megfázhat?
Úgy bánom, hogy ilyen felelőtlen voltam/voltunk... :(
Igen, első baba! :)
Gondolom a fáradtságtól fázok ennyire, az elmúlt 5 hét elég húzós volt...(és még lesz is gondolom...) Hetek óta ez volt a legjobb éjszakánk alvás szempontjából.
Az első 2 hónapban az én babám is pólyában aludt (alatta body + sima pamut rugi, nem a vastag fajta), de mi 19,5 fokra állítjuk éjjelre a fűtést.
25 fokban szerintem "megsül" a pólyában a baba, főleg plüss nadrággal. Én még sosem adtam rá plüss cuccot, pedig nappal 21,5 fok van nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!