Nővéremnek 3 hónapos a fia és születése óta tejbe cseppenti a D vitamint (5 cseppet kellene naponta). Jól mondtam, hogy ezzel nem sokat ér el?
Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy felragadhat az üveg falára, hiába cseppenti a tápszerbe. Aztmondta, hogy ezt nem is gondolta. Igazam van és nem mondtam hülyeséget?2012. dec. 7. 10:03
11/15 anonim válasza:
a szájába cseppentem,már tátja :) az a tuti.
12/15 anonim válasza:
az üveg falára tapad.ezt mondta a gyerekorvosunk,hogy bárhogy beadhatom csak úgy ne,mert nem ér semmit.
13/15 anonim válasza:
Én is tápszerbe teszem és össze rázom. Idáig nem tapadt soha az üveg falára, néztem, mert ez egy olajos csepp és észre lehet venni ha oda tapadna. Én 2 cseppet szoktam beletenni biztos ami biztos... :D
21 hónapos gyermek anyukája
14/15 anonim válasza:
...hát nem tudom hogy veszitek észre hogy az a 2 csepp nem tapad az oldalára....de tutira odatapad,rá is van írva a tájékoztatóra
15/15 anonim válasza:
az üveggel nekem az a bajom, hogy van amikor nem issza meg mindet a baba és akkor nem biztos, hogy megissza a d-vitamint belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!