Van valakinek tapasztalata ezzel a gyereküléssel kapcsolatban?
"mert a pelenkán és a kaján nem tudunk..."
inkább a pelenkán spórolnék, abból a legolcsóbbtól sem lesz baja a gyereknek, maximum kifolyik egy kis pisi.
Szia! Nem tudom milyen az az ülés,nem is láttam még ilyet.Én is körülnéztem a 20ezres ülések között de nem találtam róluk sok pozitívumot,ezért körbe néztem és találtam 50ezerért jó ülést ami még a teszteken is jó eredményt ért el. És találtam ilyet [link]
vagy ezt
tudom neked kisebb a babád de szerintem ebben a két márkában keresgélj 9-18 kilóig azt még sokáig tudod majd használni,és lesz 30-50ezer között és biztosan jobban megéri hosszútávon
Kedves 16-os 14-es vagyok!
Attól még, hogy nincs autónk nem a virtinbe fogom rakni, hanem járunk kocsival csak saját nincs egyenlőre, de ha egy 36 kgig jó ülést veszek, előbb-utóbb a saját autómba is fogom használni. És mennyivel értelmesebb lenne a családtól a 263. játékot kérni vagy valami hülyeséget amit úgyse használnánk. Ennek legalább van értelme. Nekem a gyerekem a legfontosabb!
Ne haragudj hogy ezt írom,de szerintem ez nagyon nem jó még egy 7 kg-os babának.Én sem tudtam márkásat venni,ez amúgy nagyon jól néz ki,tetszik nekem is,de egy ilyen picit mint a Te babád,amíg stabilan nem tud ülni,egy esetleges fékezésnél megtartani a fejét,addig menetiránynak ellentétesen kell bekötni,de ezt az ülést nem lehet úgy.
Mi is kb ilyenkor nőttük ki a hordozót,és espiro optima 0-25kg ülést vettünk,be lehet háttal is kötni,és jól lehet dönteni is.
Ezt az ülést kb úgy lehet dönteni mint pl a autó ülését,csak a felső részt,alul meg ugyanúgy marad,ez nem jó még egy kicsi babának.Nem kötekedni akartam,nekünk sem futotta nagyon drága ülésre sajnos,de ezeket a szempontokat figyelembe kell venni.
Amúgy most 2.5 éves a kisfiam,14 kg,és még nagyon sokáig jó lesz neki ez az ülés.Esetleg nézz rá milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!