Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ezzel a gyereküléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 6. 12:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sajnos valahol muszáj spórolni, mert a pelenkán és a kaján nem tudunk...
2012. dec. 6. 13:26
 12/23 anonim ***** válasza:
De ne ezen, mert a gyereked élete múlhat rajta. Nem bántásból mondom és nem azért, mert nekem csak a drága a jó mindenből, de gondold ezt meg, nézelődj még inkább.
2012. dec. 6. 13:28
 13/23 Golan Trevize ***** válasza:

"mert a pelenkán és a kaján nem tudunk..."

inkább a pelenkán spórolnék, abból a legolcsóbbtól sem lesz baja a gyereknek, maximum kifolyik egy kis pisi.

2012. dec. 6. 13:37
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Én nem venném meg ezt az üllést. Nem tudsz róla semmit, nem láttad, hogy milyen sz@r anyagból van. Nem ezen kell spórolni. Mi se engedhetjük meg magunknak a drága üllést, de most karácsonykor szinte mindenkitől pénzt kértünk a kicsinek, hogy januárban biztosnágos gyerekülést tudjunk neki venni, hozzáteszem úgy, hogy nekünk nincs is autónk. A pelenkán is lehet spórolni! Biztos nem venném meg ezt a sz@rt.
2012. dec. 6. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom milyen az az ülés,nem is láttam még ilyet.Én is körülnéztem a 20ezres ülések között de nem találtam róluk sok pozitívumot,ezért körbe néztem és találtam 50ezerért jó ülést ami még a teszteken is jó eredményt ért el. És találtam ilyet [link]

vagy ezt

[link]

tudom neked kisebb a babád de szerintem ebben a két márkában keresgélj 9-18 kilóig azt még sokáig tudod majd használni,és lesz 30-50ezer között és biztosan jobban megéri hosszútávon

2012. dec. 6. 14:09
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Kedves 14-es! Honnan tudod, hogy szar?????, hiszen te sem láttad élőben? Itt mindenki fikázódhat? Minek veszel akkor te meg ülést, ha autód sincs? Kiteszed a vitrinbe, hogy nézegethesd, hogy neked erre is telik mások pénzén? Pfuj
2012. dec. 6. 14:21
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván attól, hogy nekik nincs autójuk, mondjuk a nagyszülőknek van és máris szükség van a gyerekülésre. Miért kell támadni? A 14-es válaszoló is csak azt írta le, hogy nem a biztonsági eszközökön kell spórolni és nagyon igaza is van. Felesleges megsértődni.
2012. dec. 6. 14:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt meg egy Römeres...biztos,hogy nem venném meg.És inkább a pelenkán spórolnék(miért is nem lehet?)mintsem a gyerekem egészségén.Annyit mondok,keress rá a törésteszteken mit írnak róla.Ja,hogy semmit?Azért,mert nem is tesztelték!A másik aggályom,hogyan lehet kényelmes és ugyan olyan biztonságos egy ilyen ülés,ami 9 kilós babának,és 36 kilós kiskamasznak is használható.Abszurd.És a drágább üléseknél nem csak a nevet fizeted meg,hanem a folyamatos fejlesztést,tesztelést,minőséget,biztonságot.Én minden nap kocsival járok(Bp.)havonta 1x-2x külföldre is megyek,nem mindegy miben ülnek a kicsik...2 fiú+10 hetes kislány anyukája
2012. dec. 6. 14:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16-os 14-es vagyok!

Attól még, hogy nincs autónk nem a virtinbe fogom rakni, hanem járunk kocsival csak saját nincs egyenlőre, de ha egy 36 kgig jó ülést veszek, előbb-utóbb a saját autómba is fogom használni. És mennyivel értelmesebb lenne a családtól a 263. játékot kérni vagy valami hülyeséget amit úgyse használnánk. Ennek legalább van értelme. Nekem a gyerekem a legfontosabb!

2012. dec. 6. 14:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy ezt írom,de szerintem ez nagyon nem jó még egy 7 kg-os babának.Én sem tudtam márkásat venni,ez amúgy nagyon jól néz ki,tetszik nekem is,de egy ilyen picit mint a Te babád,amíg stabilan nem tud ülni,egy esetleges fékezésnél megtartani a fejét,addig menetiránynak ellentétesen kell bekötni,de ezt az ülést nem lehet úgy.

Mi is kb ilyenkor nőttük ki a hordozót,és espiro optima 0-25kg ülést vettünk,be lehet háttal is kötni,és jól lehet dönteni is.

Ezt az ülést kb úgy lehet dönteni mint pl a autó ülését,csak a felső részt,alul meg ugyanúgy marad,ez nem jó még egy kicsi babának.Nem kötekedni akartam,nekünk sem futotta nagyon drága ülésre sajnos,de ezeket a szempontokat figyelembe kell venni.

Amúgy most 2.5 éves a kisfiam,14 kg,és még nagyon sokáig jó lesz neki ez az ülés.Esetleg nézz rá milyen.

[link]

2012. dec. 6. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!