Margarinnal párolhatok a 8 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
Vagy ti mivel pároljátok a zöldségeket babátoknak? Olajjal?2012. dec. 5. 19:14
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok.
Még azt hozzátenném, hogy az ételallergiáim is csak tini koromban jöttek elő, tehát az nem jelenti azt, hogy ha egy babával megkóstoltatunk valamit és azonnal nem lesz tőle baja, akkor nyugodtan adható.
12/14 anonim válasza:
Kedves 10!Amit Te mondasz,annak a hajlama sajnos öröklődhet is.Hány cukros van a családban,és hány allergiás??
Sajnos a mostani tiltásoktól rengeteg az 5 éven aluli liszt és tej allergás.Kezdenek visszaállni a régi etetési mődszerekre.
13/14 anonim válasza:
Nincs több cukros a családunkban, mint máshol, allergiás pedig senki, csak én. Persze nem biztos, hogy ettől van, de annál jobbat nem tudok, minthogy betartom a jelenlegi ajánlásokat. A glutént ajánlják is bevezetni 7 hónapos kor előtt. Amúgy a tejre nem vagyok allergiás attól függetlenül, hogy hamar kaptam, tehát ott lehet, hogy a legújabb ajánlás a legrosszabb, hogy 3 év után kell adni. Nagyon nehéz okosnak lenni. Nyilván anyukám sem akart nekem rosszat.
14/14 anonim válasza:
A margarint felejtsd el,műanyag.Vaj, oliva olaj, napraforgó olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!