Akinek a babájának később jött a foga (9hónap vagy annál később) könnyebben vészelte át, vagy nincs különbség?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 14:22
1/3 anonim válasza:
A lányom első foga 15 hónaposan bújt elő, gyorsan követte a többi is, nagyon megszenvedett vele, főleg, amikor 4 nagyőrlő jött egyszerre. A fiam első foga 8 hónaposan bújt ki, egyetlen fognál sem volt semmi gond, mindig csak a kanál kocogásából tudtuk, hogy van új fogacska. Nem a kor számít. Én is azt gondoltam, hogy 15 hónaposan már meg tudom magyarázni neki, hogy miért fáj, de nem, még akkor is nagyon kicsik ehhez még.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés.
Vagy lehet, hogy amiért későn bújik ki az első foga egyből több fog jön egyszerre és ezért jobban megszenvedi. De ezt sem lehet általánosítani. mInden gyerek más.
3/3 anonim válasza:
11 hónaposan bújt ki az első foga a kisfiamnak, majd szép lassan a többi is. Még a 4 nagyörlő hátra van, de már előre parázok, mert a 4 kicsi egyszerre bújt ki 2 szemfogával együtt, és nagyon megszenvedte (3 hét alatt 6 foga jött ki, gondolom, utol akarta érni a többieket... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!