GYED igénylős kérdés?
Figyelt kérdés
Ma beszéletem a könyvelővel és egy kicsit kiborultam. Tényleg úgy működik ahogy ő mondta?
A TGYÁS-om lejárt nov. 25-én, de én már októberben elpostáztam a GYED igénylő papírokat a munkahelyre. MA hívott a könyvelő, hogy ő még csak most állt neki elintézni a papírjaimat, mert ameddig nem jár le a TGYÁS nem tudja nyomtatni a papírjaimat!!?? Ez tényleg így van vagy csak megpróbál hülyének nézni?
2012. dec. 4. 22:19
1/3 Jégtánc válasza:
Nálunk nem volt gond.1 hónappal a lejárta előtt bevittem a gyed igénylést,és kaptam folyamatosan.Nem TB kifizetőhely a munkahelyem
2/3 anonim válasza:
Nekem se csinálták meg addig! De posta fordultával küldte is így folyamatosan kaptam.
3/3 anonim válasza:
Nem így van. Amit neki ki kell töltenie, az teljesen független attól, hogy te éppen tgyáson vagy. Neki ki kell tölteni egy nyomtatványt, amin szerepel, hogy mennyi volt tavaly a bruttó béred. Azt meg bármikor ki kell tudja szedni a gépéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!