Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felmeres! Kivancsi vagyok?

Felmeres! Kivancsi vagyok?

Figyelt kérdés
Kulon szennyeskosara van a babadnak, vagy egy szennyeskosarba van mindenki szennyese? Egyutt vagy kulon mosod a ruhakat? Menyi idos a babad ? :)
2012. dec. 4. 22:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Külön szennyes tartó van a szobájában, de ahova sikerül oda dobom! Most 13 hónapos, már egy ideje, együtt mosom, a miénkkel, de néha olyan koszos ez a kislány a világ felfedezése által, hogy hezitálok, hogy mossam-e a sajátunkkal! :-D
2012. dec. 4. 23:35
 22/30 anonim ***** válasza:
Közös szennyes, közös mosás. A nagyon koszosakat szedem külön. Azért úgy odanézek, hogy mivel mosom együtt a ruháit, de hát a pólóinkat konkrétan eszi is, ha kézben van :D Meg a kakis cuccokat először külön kézzel kimosom, mielőtt berakom a mi cuccaink közé.
2012. dec. 4. 23:40
 23/30 anonim ***** válasza:
2 éves és 9 hónapos kicsiknek külön kosár, külön mosás, ugyanazzal a mosószerrel. Ketten termelnek annyi szennyest, hogy még színek szerint válogatva is bőven megvannak a teljes adagok. Még a mi ruháink között is külön vannak a zoknik és a nadrágok a többitől, ez nekem afféle rögeszme.
2012. dec. 4. 23:55
 24/30 anonim ***** válasza:
9 hós. külön kosár, külön mosom. 2-3 nap alatt össze jön egy mosás.
2012. dec. 5. 00:03
 25/30 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van, az elsőnél még külön szennyes külön mosás úgy 2 éves koráig egyébként egyáltalán nem volt érzékeny a bőre soha egyik gyerekemnek se szóval kicsit indokolatlan volt , de ráértem még szüttyögni külön külön a ruhákkal.

A második babámnak még külön gyűjtöttem de csak olyan 5-6 hónapos koráig mostam külön.

Harmadik babámnak nincs külön szennyestartó és olyan 3 hónapos korától egybe mosom a ruháit a gyerekekével ( a gyerekek ruhája simán kitesz egy adagot a háromé együtt így a mienk külön "mosódik" de nem direkt hanem mert adagra így jön ki).

2012. dec. 5. 09:06
 26/30 anonim ***** válasza:
Klön szennyeskosara van és külön mosom a ruháit, de nem használok más mospszert neki. 14 hónapos.
2012. dec. 5. 11:29
 27/30 anonim ***** válasza:
Egy 4 éves kisfiam és egy 16 hónapos kislányom van. A kislányomnak külön szennyes kosara van, de csak azért mert a fürdőszobaiba nem férne be az ő cucca is. Amúgy is sokkal egyszerűbb a pelenkázó melletti kosárba dobni a ruhákat. Régen a kisfiam ruhái is ide kerültek, amíg még a pelenkázón öltöztettem, de most már a közösbe mennek. Illetve ha mondjuk leeszi magát a kislányom, akkor az ő ruháit is a közösbe rakom, mert az van közelebb, szóval csak praktikussági okok miatt van még egy kosarunk. A férjem melós ruhái kivételével mindent együtt mosok.
2012. dec. 5. 11:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Külön szennyeskosara volt úgy másfél éves korig. Viszont most 22 hós és még mindig külön mosom a ruháit.
2012. dec. 5. 13:00
 29/30 anonim ***** válasza:
7,5 hónapos a kisfiam, kb az első 1-2 hétben mostam külön a ruháit, de nem tettek ki egy adagot, így leálltam a külön mosással. A mi ruháinkat is babamosószerrel vagy mosódióval mosom. Nincs külön szennyestartója se.
2012. dec. 5. 14:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Külön szennyeskosara van a szobájában, de most már együtt mosom az enyémmel (apa dolgozósa külön a legvégén és átmosom utána a gépet üresen) kb egy éves kora óta, előtte összevártam hogy legyen egy fél adag a ruháiból és külön mostam rá, max törölközők mentek mellé.
2012. dec. 5. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!