Fel nem használt pelenka - védőnőnek, családsegítőnek adjuk?
Figyelt kérdés
Kicsit sokat vettünk pelenkából, megmaradt 2 csomag. Már bevág a lányom combjába, így nem fogjuk felbontani.
Kinek lehet odaadni, hogy tényleg olyanokhoz kerüljön akik rászorulnak?
(hasonló korú baba nincs a közelünkben)
2012. dec. 4. 09:59
1/7 anonim válasza:
Meghirdeted a neten ingyen elvihetőként! Biztos lecsapnak rá!
Teszvesz, Vatera, Apród, stb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ott olyan is lecsap rá,akinek nincs szüksége ingyen pelusra. Védőnő,gyerekorvos biztosan tudja ki szorul rá. Pár napja valaki segítséget kért itt ez ügyben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szerintem ő örülne neki....
3/7 anonim válasza:
én minig a védőnőhöz vittem, a teli csomagot odaadják rászolrulónak, a bontott ott marad, hátha épp kell vkinek hirtelen 1-1 db.
4/7 anonim válasza:
Én is a védőnőmnek akartam adni, de ő nem vette át, azt mondja nem a rászorulókhoz kerül, hanem olyanokhoz akik megtudnák venni, de inkább másra költenek (szerencse játék, ital, cigaretta). Így azt mondta, tegyem csak el, jó lesz a 2. gyereknek. De nem hiszem, hogy lesz 2., így majd oda adom valakinek.
5/7 anonim válasza:
Én is a védőnőnek adtam. Vagy olyan cuccokat, ami nem kellett.
6/7 anonim válasza:
Családsegítő szociális munkásoknak vagy a vöröskeresztnek érdemes odaadni. Ott biztos jó kezekbe kerül.
7/7 anonim válasza:
Én védőnő vagyok, és az eddigi tapasztalataim szerint minden védőnő szívesen fogadja az így felajánlott dolgokat, és odaadják azoknak a családoknak, ahol szükség van a pelenkákra. Vagy ha nem is elosztják, előfordul, h vki nem visz cserepelust, mert elfelejti és cserélni kell a tanácsadóban, azoknak adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!