Szerintetek a kisbabák alapból vagy rögtön szeretik a szüleiket? Szóval szereti az anxukáját vagy az késöbb alakul ki mondjuk amikor már kitudja mutatni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 18:55
1/4 A kérdező kommentje:
* anyukáját
2012. dec. 3. 18:56
2/4 anonim válasza:
Alapból? Amikor megszületik rögtön? Nem...szerintem. Később, de nem olyan későn mint ahogy Te gondolod. Én úgy vettem észre, hogy kell egy kis idő míg megismeri anyukáját a baba, az anyuka megismeri a babáját, összeszoknak. A gyerekek egyfajta ösztön vezérelt lényecskék, azaz aki táplálja őt azt fogja szeretni, ahhoz fog jól viszonyulni, abban fog megbízni. Ezzel azt szeretném mondani, hogy hiába én vagyok az anyja, ha pl a nagyanyanyja neveli kezdetektől, ő táplűlja, ő gondoskodik róla, ő teszi tisztába tanítja az életre, játszik vele. Ő lesz az aki a gyerek szemében a mndenséget fogja jelenteni, nem pedig a vérszerinti anya.
3/4 anonim válasza:
Azt sem tudják, mi a szeretet. Csak szükségleteik van.
4/4 anonim válasza:
nem dehogyis.ösztönösen élnek,először kötődni kezdenek,szeparációs szorongásos korszak után,a szeretet mint érzés csak utána fogalmazódik meg bennük.én úgy gondolom először csak azt érzik mi a kellemes és kellemetlen számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!