Ki hogyan viseli/bírja ha éjjelente még 2x-3x is kel a babájához?
Szia!
Az én kislányom 6 hónapos elmúlt,de még egy éjszakát sem aludtvégig.(sajnos sokat beteg,ekcémás is és most még fogzik is).Én lassan feladom a reményt,hogy fogok még aludni hosszabb ideig is éjszaka.(pedig nagy alvó voltam,volt,hogy tíz óráig is lustálkodtam).Boldog békeidők!(ez csak vicc).De sajna nehezen bírom,de muszály.Csak lesz jobb is!Kitartás neked is!
Szia.
Nekem 6hós a lányom és 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor aludt át éjszakát.Van hogy jobban viselem van hogy roszabbul.Sokszor nyűgös vagyok és mindig kialvatlan.Van hogy jól kibőgőm magam, aztán könnyebb.Ha 2-3x kel az már jó, ugyanis általában 4-5x de van hogy vissza sem akar aludni, így 2órát fent vagyok vele éjjel, vagy hajnalban.CSak az vígasztal, hogy nem marad így örökre, talán még 1-2 év!Kitartást!!!
De jó végre ilyeneket is olvasni!Itt mindig azt olvasom,hogy már 1-2 hónaposan végig alussza az éjszakát!
Én már 11 hónapja nem aludtam rendesen,ha csak 3-4-szer kel,az már jónak számít,az elején nagyon nehéz volt,éjjel mindig kiborultam,mert akkor sokszor nem aludt vissza,fent volt órákat.Most már mindig visszaalszik,csak cicit kell tennem a szájába.Szóval már valahogy megszoktam,nem vagyok olyan fáradt és kimerult,mint az elején.Állítólag amíg cicizik,addig kelni fog éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!