Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 és fél hós babám kaphat ilyet?

6 és fél hós babám kaphat ilyet?

Figyelt kérdés

Evett 1 falat pudingot, de még kért volna, de amiatt h ugye tejet nem lehet, abban pedig van, nem adtam neki többet, viszont eszembe jutott, h talán anyatejjel csinálhatnék neki egy keveset? Szerintetek?

Úgy nézne ki, hogy vaníliás puding(anyatejjel kikeverve) rá egy réteg keksz(ami megpuhul ugye) arra egy réteg csokis puding(szintén anyatejjel)

2012. dec. 3. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Jajj de gondoskodó :)

Az a gond a bolti pudingporral, hogy abban van tejszármazék, így én nem kisérleteznék. De persze ha olyan pudingport veszel, amiben nincs, akkor minden további nélkül megkostólhatja, persze azért ne csinálj neki túl nagy adagot! Olvasd el a pudingport.

2012. dec. 3. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Azzal hogy megfőzöd az anyatejet, minden elvész belőle!

Adj neki tejpépet, nagyon finomak!

2012. dec. 3. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Csoki pudingot 6 es fel honaposnak meg veletlenul se!Raer meg a csokis-kakaos dolgokkal kesobb is megismerkedni.

2 fius anyuka

2012. dec. 3. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Tejpépet kiköpi sajnos, próbálkoztam már vele többször..:S
2012. dec. 4. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!