1-1.5 éves korig mik az igazán fejlesztő játékok?
Figyelt kérdés
Nem a legdrágább fisher price-okra gondolok, hanem ami szinte minden gyereknek van és tényleg ajánlják. Pl. Montessori karika, formabedobó stb...2012. dec. 3. 11:06
1/4 anonim válasza:
Formabedobó, és építő kocka minden mennyiségben.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első is írta az építő kocka. Mindegy hogy fa vagy műanyag és milyen márka... Eleinte nálunk úgy volt(kb 1 évesen) én építettem, a babám rombolt:-) Aztán lassan megtanulta, hogyan lehet egymásba rakni, tornyot építeni stb. Ezzel játszhattok közösen, de akár játszhat egyedül is.
3/4 anonim válasza:
Legjobb a mondókázás, éneklés és közben mutogatás. 6 hónapos kora óta járunk heti egyszer zenebölcsibe, de én itthon minden nap többször is mondókázok, éneklek neki és közben mutogatom amit lehet - szinte mindet. Az én fiam rengeteget tanult ebből, többet mint bármelyik játéktól. Szinte bármilyen állatot, alap élethelyzetet (szeretni, aludni, enni, stb.) el tudom mutatni, mondani vagy így vagy úgy.
4/4 anonim válasza:
Konyhai edények, bármi, amibe pakolni lehet vagy egymásra rakni (dobozok, tálak). Cipősszekrény, zoknisfiók. Mondókázás - bármi, ami eszedbe jut. Bármi, ami hangot ad: csörgődob, kanál fedőkkel (aki bírja idegileg). Kukucskálni WC-papír guriga, folpack gurigája. Néhány labda dobozban.
Venni: SOK kockát, pár kisautót, néhány labdát. Egy baba sem árt (a fiúknak sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!